www.UfoQuest4Truth.com

UFO WAARNEMINGEN WEBSITE
Top rated
WebsiteSitchin~0.jpg
The Lost Book of Enki612 viewsVan de officiele website van Zecharia Sitchin

PO. Box 577, New York, NY 10185


De kwestie van de $(B!F(BAarde-Gelijkende$(B!G(B Planeet.

Een spannende planetaire ontdekking, onlangs gerapporteerd, is vanuit wetenschappelijke publicaties naar de publieke media uitgelekt.
Radio en televisie stations deelden in hun voornaamste nieuws mede dat er $(B!H(Beenzelfde Planeet als de Aarde ontdekt is.$(B!I(B De New York Times presenteerde het Nieuws wat preciezer: ZOEKTOCHT ONTDEKT VERWEGGELEGEN PLANEET VERWANT AAN DE AARDE.

De verwondering was afkomstig van een rapport uit het Britse wetenschappelijke journaal genaamd $(B!F(BNATURE$(B!G(B (het geval van 26 januari 2006) waarin 73 astronomen in 3 teams werkende onthullen dat zij sinds 11 juli 2005 de baan volgen van een op $(B!H(Bonze Aarde-Gelijkende$(B!I(B planeet die om een verafgelegen ster draait. Stilzwijgend aangenomen of een hint is dat het daarom wel eens Leven kan bevatten.

Al eeuwen lang wordt er door astronomen aangenomen dat ons zonnestelsel onder buitengewone omstandigheden is ontstaan waarbij de Aarde $(B!F(Bop het randje$(B!G(B terecht is gekomen in een $(B!H(BBewoonbare Zone$(B!I(B.
Het is nauwelijks een decennium geleden dat astronomen-aanvankelijk met ongeloof-begonnen te zoeken naar exo-planeten die een baan rond andere sterren maken; hoewel men tegenwoordig zelfs 170 van zulke planeten gevonden heeft, schijnen ze allen te groot te zijn en te dicht bij hun zonnen te staan om leven te kunnen bevatten (zoals algemeen beweerd wordt).

Hoewel het originele wetenschappelijke artikel en het daaropvolgende nieuws dit verklaren, zijn de laatste bevindingen anders: Daar is een planeet met een massa drie keer zo groot als de Aarde en die maar drie keer verder weg van haar zon staat als de Aarde t.o.v. onze zon; de ontdekte planeet-die een baan om een ster aflegt in onze eigen melkweg!-is dus op onze $(B!H(BAarde-Gelijkende$(B!I(B in vele opzichten.

ZOALS IK AL EERDER HEB GEZEGD$(B!D(B

Het Nieuws, bracht mij in een filosofische gemoedstoestand vol verwondering, dat kan ik mijn lezers vertellen.

Het is 30 jaren geleden (ja, dertig jaar!) sinds mijn eerste boek, $(B!F(BDe Twaalfde Planeet$(B!G(B, werd gepubliceerd. Daarin bracht ik het 6000 jaren oude scheppingsepos van de Sumeriers tot leven.

Zoals ik zei schreven zij dat $(B!F(Bspoedig nadat ons zonnestelsel zich begon te vormen, er een planeet uit een ander zonnestelsel dat het onze passeerde uitgeworpen werd, naar binnen werd gezogen en op een planeet botste die Tiamat heette, het opbrak en het in de Aarde en de asteroiden-gordel verdeelde, en zelf gevangen werd in een grote baan om onze zon om de Planeet Nibiru te worden. Hij leek zoveel op onze Aarde dat $(B!F(Bhet Levens-Zaad$(B!G(B dat daar begonnen was, overgedragen werd naar de Aarde tijdens de botsing.$(B!G(B

Destijds verafschuwde de gevestigde zienswijze het gedachtegoed van catastrofale hemelse gebeurtenissen (nu aanvaard).
De notie van planeten elders in de kosmos werd als onzin beschouwd (nu staan er 171 van zulke planeten genoteerd). Alles wat ik heb gezegd dat de Sumeriers al wisten is bewezen op waarheid.
En weet u wat? De massa van de pasontdekte planeet is gelijk aan de schatting voor Nibiru en zijn afstand tot haar zon is zowat dezelfde als Tiamat was$(B!D(B

Het blijft je verwonderen.

Zecharia Sitchin


Translated with Permission, Copyright Z. Sitchin

(14 votes)
Rolwolken3juni.jpg
Originele foto: ROLWOLKEN BOVEN DE NOORDZEE [Boogwolk, Boekenplankenwolken, Shelfcloud] 3 juni 2005, Ijmuiden1660 viewsChemtrails Baarn - the Netherlands, June 2nd, 2009: http://www.youtube.com/watch?v=n5BQHe2ak4o

The International Space Station (ISS) March 17th, 2009 - Baarn, The Netherlands: http://www.youtube.com/watch?v=yVC3ERtZxSk

CHEMTRAILS! BAARN - SOEST - AMERSFOORT, NEDERLAND - 22 APRIL 2009: http://www.youtube.com/watch?v=pCjtu-wC1og

IN THE END OF DAYS - THE EXCELLENT DRUM OF GOLDEN LIGHT WILL SHINE! http://www.youtube.com/watch?v=7g_2M_J2d0c

(26 votes)
sumerianpictogrammen.jpg
Planetary Discoveries900 views--The New York Times in the journal of Science of 11 July 2003: Nicknamed 'Metuselah'-planet, the newly discovered planet is "almost three times as old as Earth", in the constellation of Scorpius, 5.600 lightyears away, with a mass of 2 or 3 times Jupiter.

--A Tiamat Discovered? A Second Home? A New Earth at 90 lightyears, announced by the British Astronomer Hugh Jones of the Liverpool John Moores University in 2003.
the Discovery of a Solar System similar to ours in the constellation of Puppis at 90 lightyears. "There in what is the CLOSEST resemblance to Earth's Solar System yet found! in outer space, a Jupiter-like planet with a mass of 2 or 3 times that of Jupiter circles a sun-like star HD 70642 in an orbit (of 6 years) that corresponds to one halfway between Mars and Jupiter in our own system. So the possibility of a second Earth in there remains. The Discovery was based on measurements by the Hubble Space Telescope!"

-The case of the 'Earthlike' Planet, the New York Times 25 januari 2006: 'Search Finds Far-Off Planet Akin to Earth'.
British Scientific Journal Nature issue of 26 January 2006 in which 73 astronomers of the US, UK and Australia disclosed the tracking since July 11, 2005- of an Earthlike Planet orbiting a distant Red Dwarf every 10 years [in the constellation of Sagittarius] at 21.000 lightyears, dubbed OGLE-2005-BLG-390Lb, is smaller than Neptune, has a temperature of - 220 gr. Celsius, with a mass of 5.5 times that of Earth! This is the most and smallest 'Earthlike' planet yet found by Astronomers, in a cosmic eye blink it was the blip in the night that we have been waiting for, Jean-Philippe Beaulieu of Astrophysics in Paris said. We have glimpsed it , but don't know if we will ever glimpse it again?
28 January 2006, Maggie Mc Kee, Magazine Issue 2536.

Red dwarfs are about one fifht as massive as our sun and up to 50 times fainter, and they are much cooler. But they are among the most common stars in the Universe.
So UfodeWaarheid.com assumes that there are many 'Earthlike' Planets in our Milky Way, our Galaxy and Universe. Scientists report already since 2005 that about half of our yet discovered star systems might harbour 'Earthlike' planets in the 'Goldilock' or 'Earthlike' zones, not too hot and not too cold, to contain water.(22 votes)
OrigineelUFO26.jpg
Originele foto Scoutship 26-10-2005 om 21.00u te Laren - Nederland - foto door: Marc van Druten1783 viewsDe Ufo, het rode bolletje dat uit het 'Moederschip' gedropt werd boven de Zuiderhei te Laren, bevindt zich linksbovenin op de foto!
Gefotografeerd door Marc met een mobiele telefoon NEC410i.

(21 votes)
PROJECPROVEjeff.JPG
PROJECT P.R.O.V.E. van Jeff Challender: Website over UFOs en Chemtrails805 views
(14 votes)
DNA.jpg
DNA784 views*Nederlands artikel van Zecharia Sitchin's 'Adam genes' vertaald uit het engels naar het nederlands door DossierX: over het ontstaan van de mens 300.000 jaar geleden en DNA op aarde..
Zie: www.dossierx.nl/index.php/content/view/425/28/

**Verre Ster bevat bouwstenen voor Leven, 21 dec. 2005

SRON en de Sterrenwacht Leiden ontdekken ondermeer de gassen acetyleen en waterstof cyanide rond de Ster IRS 46 in het Sterrenbeeld Slangendrager, op 375 miljoen lichtjaar van de Aarde, m.b.v. de ruimtetelescoop Spitzer van de NASA. Beide elementen zijn essentieel voor Leven. De elementen komen b.v. ook voor op planeten in ons eigen zonnestelsel, op de kometen en in andere uithoeken van het heelal.
"Het opwindende is dat we dit waarnemen in een gebied waar zich mogelijk Aardse planeten kunnen vormen", aldus onderzoekleider F. Lahuis. IRS is een jonge Ster met een massa die vergelijkbaar is met onze zon. Het gas dat is gevonden draait ook nog eens rond in een schijf van stof en andere gassen op ongeveer DEZELFDE AFSTAND als de Aarde tot onze zon!
UfodeWaarheid.com verwondert zich of DAAR wederom 'Aarde-Gelijkende' planeten zijn gevonden, nu dus OOK op 375 miljoen lichtjaren afstand EN EEN PLANETX OFTEWEL EEN NIBIRU-GELIJKENDE PLANEET om daar een 'AARDE-Gelijkende' planeet te bevruchten met DNA, en een ASTEROIDENGORDEL te creeeren.
Het kan waarschijnlijk niet anders...de kosmogonie, het 'Scheppingsepos' of 'Enuma Elish' lijkt een kosmisch veel voorkomend verschijnsel te zijn, met ontelbare PlanetX en 'Aarde-Gelijkende' planeten die DNA en intelligent leven bevatten in de oneindige kosmos.***Telescoop fotografeert DNA-vormige nevel met een Dubbele Helix Structuur [17 maart 2006]
De Spitzer-telescoop van de NASA heeft een kosmische nevel gevonden die opvallend veel wegheeft van een DNA-streng, die zich uitstrekt over 80 lichtjaren in het Centrum van onze Melkweg!

Normaal gesproken zijn de nevels in de ruimte vormloze samenklonteringen van gassen en sterrenstof, maar in dit geval heeft de wolk een complexe structuur. Volgens astronomen is zoiets nog niet eerder waargenomen. In de nieuwste editie van het tijdschrift 'NATURE' wordt de nevel nauwkeurig beschreven. Het strekt zich uit over 80 lichtjaren in het CENTRUM van de MELKWEG! Een lichtjaar is 9460 miljard km [10 triljard kilometer]. De wolk ziet eruit als de 2 strengen die om elkaar heen draaien, en dat is precies hoe een DNA-molecuul er ook uitziet.

DUBBELE HELIX STRUCTUUR:
DNA vormt het basismateriaal in chromosomen, en heeft een molecuul dat eruit ziet als een wenteltrap, de zgn. Dubbele Helix-structuur. Hier wordt alle erfelijke informatie opgeslagen en doorgegeven. De 'strengen' in de ruimtenevel zijn volgens wetenschappers echter op een andere manier ontstaan. De astronomen vermoeden dat de dubbele-helix vorm is veroorzaakt door de gedraaide magnetische velden die zich in het centrum van het Melkwegstelsel bevinden. Die worden op hun beurt veroorzaakt door de zwarte gaten. Deze gaten zuigen alles op wat maar in hun pad komt, maar voordat iets naar binnen verdwijnt, draait het eerst om de rand van het gat heen. Dat heeft wellicht ook de gedraaide vorm van de nevel veroorzaakt. De Spitzer-telescoop heeft de vorm van de galactische nevel zo nauwkeurig vast weten te leggen, omdat de telescoop gebruik maakt van een infrarood techniek, waardoor objecten in de ruimte tot op grote afstand met een hoge resolutie kunnen worden weergegeven.
(14 votes)
foto_zecharia_sitchin[1].jpg
Zecharia Sitchin753 viewsVertaler van de Sumerische kleitabletten en de Ontdekker van NIBIRU, de Twaalfde Planeet.
PO. Box 577, New York, NY 10185
website: www.sitchin.com

www.wingeddisk.com/Nibiruinoursolarsystem

Dialogue in BellariaSITCHIN AND VATICAN THEOLOGIAN DISCUSS UFO's,
EXTRATERRESTRIALS, ANGELS, CREATION OF MAN

Report by Zecharia SitchinThe death of Pope John Paul II has occasioned widespread discussions about his own stand and the Vatican's position regarding a variety of subjects, from purely theological to social issues. Completely lacking has been any reference to an issue of concern to many, and especially to those interested in the subjects of UFO's, Life on other planets, and Extraterrestrials in general, and in Zecharia Sitchin's writings in particular.

As it happened, it was exactly five years ago, in April 2000, that Zecharia engaged in a public discussion of those very issues with a leading theologian of the Vatican, Monsignor Corrado Balducci, during an international conference held in Bellaria (Bimini) in Italy. The historic dialogue was reported at the time on this official website of Zecharia Sitchin; hereunder is the full text of that report which speaks for itself.In what must be a historic first, a high official of the Vatican and a Hebrew scholar discussed the issue of Extraterrestrials and the Creation of Man, and though different from each other in upbringing, background, religion and methodology, nevertheless arrived at common conclusions:

* Yes, Extraterrestrials can and do exist on other planets
* Yes, they can be more advanced than us
* Yes, materially, Man could have been fashioned from a pre-existing sentient being.The Participants

The high Vatican official was Monsignor Corrado Balducci, a Catholic theologian with impressive credentials: A member of the Curia of the Roman Catholic Church, a Prelate of the Congregation for the Evangelization of Peoples and the Propagation of the Faith, leading exorcist of the Archdiocese of Rome, a member of the Vatican's Beatification Committee, an expert on Demonology and the author of several books. Appointed in the Vatican to deal with the issue of UFO's and Extraterrestrials, he has made in recent years pronouncements indicating a tolerance of the subjects; but he has never before met and had a dialogue with a Hebrew scholar, and gone beyond prescribed formulations to include the touchy issue of the Creation of Man.

The Hebrew scholar was me -- Zecharia Sitchin: A researcher of ancient civilizations, a biblical archaeologist, a descendant of Abraham?

The Monsignor and I almost met for such a dialogue last December, but it did not come about. This time we were scheduled to meet in Bellaria, Italy, at a conference whose theme was ?The Mystery of Human Existence.? I arrived there with my wife and a score of fans from the USA, on March 31st, scheduled to address the audience of over a thousand the next day. The Monsignor was nowhere in sight; but he was there the next morning to hear my presentation. ?I drove the whole night from Rome to hear you,? he said.
Sitchin?s Presentation

My talk, ably translated by my Italian editor Tuvia Fogel, included a slide presentation that added a pictorial dimension to the evidence from ancient times in support of Sumerian texts, on which my eight books based the following conclusions:

We are not alone -- not just in the vast universe, but in our own solar system; There is one more planet in our solar system, orbiting beyond Pluto but nearing Earth periodically; Advanced "Extraterrestrials? -- the Sumerians called them Anunnaki, the Bible Nefilim -- started to visit our planet some 450,000 years ago; And, some 300,000 years ago, they engaged in genetic engineering to upgrade Earth's hominids and fashion Homo sapiens, the Adam. In that, they acted as Emissaries for the Universal Creator -- God.The Dialogue

"We have much to talk about,? Msgr. Balducci said to me as he came forward to congratulate me on my presentation; "I have great esteem for your scholarship," he said.

We returned to the hotel for lunch. Our table was surrounded in a semi-circle by my American fans, intent on not missing a word of the forthcoming dialogue. In the hours-long session, Msgr. Balducci outlined the positions he was going to state, from a prepared text, in his talk the next day. While my approach was based on physical evidence, his was a purely Roman Catholic theological-philosophical one, seeking the spiritual aspects. Yet, our conclusions converged.Msgr. Balducci's Positions

ON UFO's. "There must be something in it." The hundreds and thousands of eyewitness reports leave no room for denying that there is a measure of truth in them, even allowing for optical illusions, atmospheric phenomena and so on. As a Catholic theologian such witnessing cannot be dismissed. "Witnessing is one way of transmitting truth, and in the case of the Christian religion, we are talking about a Divine Revelation in which witnessing is crucial to the credibility of our faith.?

ON LIFE ON OTHER PLANETS: ?That life may exist on other planets is certainly possible... The Bible does not rule out that possibility. On the basis of scripture and on the basis of our knowledge of God's omnipotence, His wisdom being limitless, we must affirm that life on other planets is possible." Moreover, this is not only possible, but also credible and even probable. '"Cardinal Nicolo Cusano (1401-1464) wrote that there is not a single star in the sky about which we can rule out the existence of life, even if different from ours.?

ON INTELLIGENT EXTRATERRESTRIALS: "When I talk about Extraterrestrials, we must think of beings who are like us -- more probably, beings more advanced than us, in that their nature is an association of a material part and a spiritual part, a body and a soul, although in different proportions than human beings on Earth." Angels are beings who are purely spiritual, devoid of bodies, while we are made up of spirit and matter but still at a low level. "It is entirely credible that in the enormous distance between Angels and humans, there could be found some middle stage, that is beings with a body like ours but more elevated spiritually. If such intelligent beings really exist on other planets, only science will be able to prove; but in spite of what some people think, we would be in a position to reconcile their existence with the Redemption that Christ has brought us.?The Anunnaki and the Creation of Man

Well then, I asked Msgr. Balducci, does it mean that my presentation was no great revelation to you? We appear to agree, I said, that more advanced extraterrestrials can exist, and I use science to evidence their coming to Earth ...I then quote the Sumerian texts that say that the Anunnaki (?Those who from heaven to Earth came?) genetically improved an existing being on Earth to create the being that the Bible calls Adam.

My conclusion regarding your presentation, Msgr. Balducci answered, is that more than anything else your whole approach is based on physical evidence, it concerns itself with matter, not with spirit. This is an important distinction, "because if this distinction is made, I can bring up the view of the great theologian, Professor Father Marakoff, who is still alive and is greatly respected by the Church. He formulated the hypothesis that when God created Man and put the soul into him, perhaps what is meant is not that Man was created from mud or lime, but from something pre-existing, even from a sentient being capable of feeling and perception. So the idea of taking a pre-man or hominid and creating someone who is aware of himself is something that Christianity is coming around to?The key is the distinction between the material body and the soul granted by God."From Anunnaki to God

Yes, I responded to the Vatican theologian, in my writings I deal with the physical evidence; but already in my first book (The 12th Planet), the very last sentence of the last paragraph raises the question: If the Extraterrestrials "created" us, who created them on their planet?

From this my own thinking and the contents of my subsequent books evolved toward the spiritual or "divine" aspects. The Anunnaki, I have explained, were just emissaries (and that is what the Hebrew word Malachim, translated Angels, means). They thought that it was their decision to come here for selfish reasons and to fashion us because they needed workers; but in truth they only carried out the Almighty God's wishes and plans.

If such Extraterrestrials were so involved, Msgr. Balducci said, even by your own interpretation they had to do with Man's physics, body and rationality: but God alone had to do with the Soul!

My second book, that deals with Man's aspiration to ascend the heavens, is titled The Stairway to Heaven, I told Msgr, Balducci, "it seems to me that we are ascending the same stairway to heaven, though from different steps," I said.

We ended the dialogue as friends, determined to stay in touch and continue.Reproduction is permitted if accompanied by the statement

? Z. Sitchin 2000
Reproduced by permission.


(14 votes)
Goldenlightsutra[1].com.jpg
1172 viewswww.goldenlightsutra.com,
(17 votes)
ROL.jpg
Russel Means624 viewswww.republicoflakotah.com

http://www.russellmeans.com

(10 votes)
antigravity05_X22AlockheedX22A.jpg
Antigravity; Lockheed-Martin's X22A - Stairway to Heaven, Z. Sitchin, page 167; 'Moving stone', 'a stone that whispers', 'Celestial Chamber of the gods'.2909 viewsThe Lockheed X-22A is a two-man antigravity disc fighter.
The late Colonel Steve Wilson, USAF (ret.), stated that military astronauts trained at a secret aerospace academy separate from the regular Air Force Academy at Colorado Springs, CO. These military astronauts then operate out of Beale and Vandenberg Air Force Bases, Northern California From those bases, these military astronauts regularly fly trans-atmospherically and out into space (7). One of the aerospace craft they use, Colonel Wilson reported, is the X-22A.

Another informant, ?Z?, aka ?Jesse?, who formerly worked at the NSA, told me that the Lockheed X-22A antigravity fighter disc fleet is equipped with Neutral Particle Beam directed-energy weapons, that it is capable of effecting optical as well as radar invisibility, and that it is deployable for worldwide military operations from the new U.S. Space Warfare Headquarters, located in hardened underground facilities beneath 13,528? King?s Peak in the Wasatch Mountains? High Uintas Primitive (Wilderness) Area, 80 miles east of Salt Lake City (8).

Recently I also heard from an Army engineer, formerly TDY?ed to NASA, who shall remain unnamed at his request. He also confirmed that Lockheed had made the X-22A, the two-man antigravity fighter disc which I had seen test-flown in a canyon adjacent to the main Area 51 operations zone. He explained why I had seen the X-22A so nervously flown during that test flight. He said that the original X-22A had had a standard altimeter hard-wired into it, but that such an instrument would give faulty readings in the craft?s antigravity field, which bends space-time. He had recommended that they instead use a gradiometer, which would function better.

Apparently his suggestion was finally taken up, since in more recent years I have seen the X-22As flying more smoothly and confidently at high altitudes over and near Area 51.

Another informant who wishes his identity kept private related operational details about military deployment of antigravity disc craft which sound like the X-22A. He reports:
?During operation Desert Storm a close relative of mine was in charge of a Marine Division right on the front. In the first days film footage and especially video-cams which a large number of G.I.s had were impounded, so they wouldn?t capture any sensitive material. Iraq was pumped up and Gung-Ho, since they had well over 50,000 troops ready to charge us, [and] since we only had about 3500 they knew of, and they knew [that], because of the close proximity of troops we couldn?t nuke them, so, they were assuming piece of cake. Wrong.

?Two pictures my relative confiscated from one of his officers showed:
1. a large disc-shaped craft slightly in front of our men with a high intensity beam of light emitting out of it; then,
2. where men, equipment, etc. was [had stood], there only remained dark charcoal-like spots on the desert floor. We have had this technology for quite a while.?
The described disc was clearly an antigravity, levitating, aerial-weapons platform in the U.S. arsenal. Quite possibly it was the Lockheed X-22A two-man discoid craft, the real DarkStar, of which the unmanned drone X-22 DarkStar is but an aircraft ?cover? program to disguise the existence of this manned antigravity fighter disc, the X-22A.

Further, as ?Z? noted, the real manned discs come equipped with the latest Neutral Particle Beam weapons, which take apart the target at the molecular level
"In the days of those kings the God of heaven will set up a kingdom which will never be destroyed, and that kingdom will not be left for another people; it will crush and put an end to all these kingdoms, but it will itself endure forever. This is the stone that you saw cut out from a mountain, but not by humans. It smashed the iron, bronze, clay, silver, and gold. The great God has told you what will happen in the future, Your Majesty. The dream is true, and you can trust that this is its meaning." DANIEL 2:44-45

(27 votes)
3ChemsCloudseeding.jpg
28- februari 2006 omstreeks 16.23u618 views3 Chemtrails in de lucht die langzaam in de wolken oplossen.
Gefotografeerd door UfodeWaarheid.com
Dit album is het BEWIJS hoe de zgn. Vliegtuigsporen bewust en Scalar worden uitgezet en hoe ze oplossen in de Wolken..

Voor meer waardevolle informatie over Chemtrail-Scalar-Cloudseeding:
Zie: www.weatherwars.info/chemtrails.htm

(9 votes)
CheyenneWoman-275.jpg
Cheyenne Indian woman, Indian Natives and the Holy Name Of 'Yah Weh Weh Yah' YHWH501 viewsIndian wisdom: www.youtube.com/watch?v=w9URX3Tbm78&NR=1

Chant To The Sun God 'Weh Yah': http://www.youtube.com/watch?v=V_baloCb-nM&feature=related

8. Upon this, an old woman who had approached the group, to better hear Issa, was pushed aside
by one of the disguised men, who placed himself before her.
9. Then said Issa: "It is not good for a son to push away his mother, that he may occupy the place
which belongs to her. Whoso doth not respect his mother--the most sacred being after his God--is
unworthy of the name of son.
10. "Hearken to what I say to you: Respect woman; for in her we see the mother of the universe,
and all the truth of divine creation is to come through her.
12. "She is the fount of everything good and beautiful, as she is also the germ of life and death.
Upon her man depends in all his existence, for she is his moral and natural support in his labors.
12. "In pain and suffering she brings you forth; in the sweat of her brow she watches over your
growth, and until her death you cause her greatest anxieties. Bless her and adore her, for she is
your only friend and support on earth.
13. "Respect her; defend her. In so doing you will gain for yourself her love; you will find favor
before God, and for her sake many sins will be remitted to you.
14. "Love your wives and respect them, for they will be the mothers of to-morrow and later the
grandmothers of a whole nation.
15. "Be submissive to the wife; her love ennobles man, softens his hardened heart, tames the wild
beast in him and changes it to a lamb.
16. "Wife and mother are the priceless treasures which God has given to you. They are the most
beautiful ornaments of the universe, and from them will be born all who will inhabit the world.
The Unknown Life of Jesus Christ Nicolas Notovitch 46


(7 votes)
postwarallegedvrilmembervera.jpg
Postwar Alleged Vril Member Vera563 viewsby Brad Steiger, author of Project Bluebook, co author of Alien Rapture, the Chosen by Edgar Rothschild Fouche.

Maria, Sigrun, and the other members of the Vrilerinnen, Traute, Gudrun, and Heike, began to receive transmissions that dictated diagrams and blueprints of advanced flying machines, complete with the mathematics and physics to go with them. The mediums, contrary to popular feminine custom of the day to wear bobbed or short hair, wore their hair long to serve as better receptive antennas for the alien messages.

By 1921, some say that a working model of what would one day be called a "flying saucer" had been built. Working in underground bases with the alien intelligences, the Nazis mastered antigravity space flight, established space stations, accomplished time travel, and developed their spacecraft to warp speeds.

In 1922, members of Thule and Vril claim to have built the Jenseitsflugmaschine, the Other World Flight Machine, based on the psychic messages received from

(7 votes)
PlanetX.jpg
Photo concept of NASA of an 'Earthlike' extra solar planet825 views*The case of the 'Earthlike' Planet. [from Astronomical Scientific Sources, New York Times, British Scientific journal 'Nature' 2006 etc.]

An exciting planetary discovery, just reported, spilled over from Scientific issues to the general media.
The New York Times (25 Januari 2006) presented the news more preciously: SEARCH FINDS FAR OFF PLANET AKIN TO EARTH. The excitement stemmed from a report in the British scientific journal, called 'Nature' (the issue of 26 Januari 2006). A hint is that it therefore might harbor life.

The discovery, based on measurements by the Hubble Space Telescope, challenges scientists to rethink theories of how, when and where planets form, explained the science editor of the New York Times.

-ABC science Online Australia: Earth's twin found at heart of Milky Way.
-MSNBC: Scientist spot a new Earthlike planet.
-"This the most Earthlike Planet we have discovered to date, in terms of its mass and the distance from its parent star", he told BBC.

That life "happened" out there much before than on Earth- that is the shocking part of the new discovery...
It is in the same galaxy as Earth, the Milky Way, but is found closer to the galactic centre.
Astronomers say by the virtue of the ceaseless shifting of the billions of stars and a trick of Einsteinian physics, they have briefly GLIMPSED the most Earthlike planet [of rock and ice] yet to be discovered outside the solar system. If they ever glimpse it again, no one knows..

28 Januari 2006
Maggie McKee
Magazine Issue 2536
25 Januari 2006 New York Times: Scientist have briefly glimsed an 'Earthlike' planet OGLE-2005-BLG-390Lb just 234 miles from its dim reddish star; in the constellation of Sagittarius, at some 22.000 lightyears away, with only 5,5 times the mass of Earth. "THIS IS THE MOST EARTHLIKE PLANET WE HAVE YET DISCOVERED TO DATE, IN TERMS WITH ITS MASS AND THE DISTANCE FROM ITS PARENTS STAR." In a cosmic eyeblink, it was the blip in the night that we have been waiting for said Jean Phlippe Beaulieu of the Institute of France of Astrophysics in Paris. To pick out the star they exploited the phenomenon called gravitational microlensing. When one star passes in front of another. This most 'Earthlike planet orbits its star every 10 years in 2.6 AU distance:

OGLE-2005-BLG-390Lb:
Temperature: 53 Kelvin
Constellation: Sagittarius
Distance: 25.000 lightyears
Luminosity: 0.001 *Sun
Mass: 0.2 *Sun--5.5 times Earth.
So, the most Earthlike Planet is OGLE-2005-BLG-390Lb yet to be Discovered..


Another 'Eartlike planet discovered? Urania Volkssterrenwacht in 2003, Noorderlichtvpro.nl: A 'Second Home', a 'New Earth' at 90 lightyears: an 'Earthlike' planet with a mass of 3 times that of Jupiter is at 467 million kilometers from the Sun-like star HD 70642 in the constellation of Puppis at 90 lightyears from our Earth.


And a third very Old 'ExtraSolar' planet as old as our Milky Way:
www.anoca.org/star/planet/methuselah_28planet_29.html says:
-Nicknamed Metuselah planet=PSR B1620-26c has a mass of 2 or 3 times that of Jupiter in the constellation of Scorpius and is about 12.7 billion years old, 3 times as old as Earth at 5.600 lightyears.


Extrasolar planets are one of current astronomy's holy grails and so the saying is there is a strong temptation to see them where one want to see them.
UfodeWaarheid.com does not but is just investigating the facts from different sources that all comes together. That's why we keep on wondering...also about how many 'Earthlike' Planets exist in our Milky Way..

*Because Red Dwarfs are the most common type of star in the Milky Way, this might mean that 'Earthlike' planets are ABUNDANT in our galaxy!*

29th of March, 2006
(19 votes)
UFO261005.jpg
Uitvergroting UFO 26-1-2005, Laren - Nederland1526 viewsenlarge photo of the 2nd Scoutship that was dropped by the Mothership.
(19 votes)
UFO26.jpg
Uitvergroting Scoutship 26-10-2005 - Laren, Nederland1516 viewsUFOs using advanced gravity energy and Zero Point Energy?
(18 votes)
Foto - Marc.jpg
5 oktober 2007: Marc Sylvester van Druten 542 viewsSend us your pictures and/or Ufo-account: [email protected]

Marc onderzoekt en vertaald oude mystieke teksten, zoals www.goldenlightsutra.com, helpt diverse dieren- en mensen beschermings instanties en is een onafhankelijk UFO-onderzoeker.


(9 votes)
chemssept.JPG
Chemtrailers boven Ijsselmeer September 2006664 viewsBurgerinitiatief Stop Chemtrails Nu!Dit is een Burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het sproeien van Chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten.Behalve in de rest van Europa en de VS wordt ook in Nederland gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal 20 minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn lange tijd zichtbaar. De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna. De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de Aarde en zijn mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen. De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan long en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium en andere stoffen.In 1995 zijn de eerste meldingen van dit fenomeen gedaan. De laatste maanden was het even rustig, maar het sproeien neemt weer toe. In Zwitserland stond er een berichtje over in de krant. In Nederland heeft nog geen enkele journalist er iets over durven publiceren. Sinds we dit initiatief startten in maart 2006, zijn er enkele cynische stukje verschenen in de krant, om het bestaan te ontkennen en het initiatief belachelijk te maken. Nu het sproeien weer toeneemt, is het zaak dit initiatief weer naar buiten te brengen. Het sproeien wordt gestuurd door onderdelen van geheime diensten. Waarom doet het Parlement en de Regering hieraan mee en steunt ze dit sproeien en verbiedt ze het niet onmiddellijk? Waarom heeft geen enkel lid van het Parlement tot nu toe Kamervragen aan de regering gesteld? Let op, dit is GEEN complot theorie! Google het woord Chemtrails maar eens! Voor meer informatie: [email protected]We vragen je dit Burgerinitiatief te steunen door je handtekening te zetten!Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van Chemtrails besproken moet worden in de Tweede Kamer. Er zijn al aardig wat handtekeningen binnen, maar nog lang niet genoeg! Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op Chemtrails. Dus we hopen dat dit de druk weer opvoert om er NU mee te STOPPEN!De kamerprocedure is dat burgerinitiatieven alleen rechtsgeldig zijn als alle formulieren met handtekening, worden aangeboden, dus een emailactie is helaas niet mogelijk!Naam
Adres, postcode en woonplaats
Geboortedatum
HandtekeningAlleen kiesgerechtigden kunnen tekenen. Het is belangrijk alle gevraagde gegevens in te vullen, anders is je handtekening niet geldig!We vragen je dit formulier uit te printen en in een gefrankeerde enveloppe te sturen aan:Burgerinitiatief Stop Chemtrails Nu!

Rooilaan 140, 7876 GW Valthermond.
(9 votes)
hstbovenaarde.jpg
De Hubble Space Telescope op 600km hoogte672 viewsDe kwestie van de 'Aarde-Gelijkende Planeet.

Een spannende planetaire ontdekking [met de Hubble Space Telescope], onlangs gerapporteerd, is vanuit wetenschappelijke publicaties naar de publieke media uitgelekt.
Radio en televisie stations deelden in hun voornaamste nieuws mede dat er "eenzelfde Planeet als de Aarde ontdekt is." De New York Times presenteerde het Nieuws wat preciezer: ZOEKTOCHT ONTDEKT VERWEGGELEGEN PLANEET VERWANT AAN DE AARDE.
De verwondering was afkomstig van een rapport uit het Britse wetenschappelijk journaal genaamd 'NATURE' (het geval van 26 januari 2006) waarin 73 astronomen in 3 teams werkende onthullen dat zij sinds 11 juli 2005 de baan volgen van een op "onze Aarde-Gelijkende" planeet die om een verafgelegen ster draait. Stilzwijgend wordt aangenomen of een hint is dat het daarom wel eens Leven kan bevatten...

[zie album 60 voor de volledige tekst]

Translated with permission, copyright Z. Sitchin December 30, 1983 Washington Post, Mystery Heavenly Body Orbiting Found by IRAS Infrared Telescope Sattelite, Large as Jupiter: www.planet-x.150m.com/washpost.html

Possibly as Large as Jupiter;
Mystery Heavenly Body Discovered
By Thomas O'Toole, Washington Post Staff Writer
Friday, December 30, 1983 ; Page A1

A heavenly body possibly as large as the giant planet Jupiter and possibly so close to Earth
that it would be part of this solar system has been found in the direction of the constellation
Orion by an orbiting telescope aboard the U.S. infrared astronomical satellite.

So mysterious is the object that astronomers do not know if it is a planet, a giant comet, a
nearby "protostar" that never got hot enough to become a star, a distant galaxy so young that
it is still in the process of forming its first stars or a galaxy so shrouded in dust that none of the
light cast by its stars ever gets through.

"All I can tell you is that we don't know what it is," Dr. Gerry Neugebauer, IRAS chief
scientist for California's Jet Propulsion Laboratory and director of the Palomar Observatory
for the California Institute of Technology, said in an interview.

The most fascinating explanation of this mystery body, which is so cold it casts no light and
has never been seen by optical telescopes on Earth or in space, is that it is a giant gaseous
planet as large as Jupiter and as close to Earth as 50 trillion miles. While that may seem like a
great distance in earthbound terms, it is a stone's throw in cosmological terms, so close in fact
that it would be the nearest heavenly body to Earth beyond the outermost planet Pluto.

"If it is really that close, it would be a part of our solar system," said Dr. James Houck of
Cornell University's Center for Radio Physics and Space Research and a member of the
IRAS science team. "If it is that close, I don't know how the world's planetary scientists
would even begin to classify it."

The mystery body was seen twice by the infrared satellite as it scanned the northern sky from
last January to November, when the satellite ran out of the supercold helium that allowed its
telescope to see the coldest bodies in the heavens. The second observation took place six
months after the first and suggested the mystery body had not moved from its spot in the sky
near the western edge of the constellation Orion in that time.

"This suggests it's not a comet because a comet would not be as large as the one we've
observed and a comet would probably have moved," Houck said. "A planet may have moved
if it were as close as 50 trillion miles but it could still be a more distant planet and not have
moved in six months time."

Whatever it is, Houck said, the mystery body is so cold its temperature is no more than 40
degrees above "absolute" zero, which is 456 degrees Fahrenheit below zero. The telescope
aboard IRAS is cooled so low and is so sensitive it can "see" objects in the heavens that are
only 20 degrees above absolute zero.

When IRAS scientists first saw the mystery body and calculated that it could be as close as
50 trillion miles, there was some speculation that it might be moving toward Earth.

"It's not incoming mail," Cal Tech's Neugebauer said. "I want to douse that idea with as much
cold water as I can."

Then, what is it? What if it is as large as Jupiter and so close to the sun it would be part of the
solar system? Conceivably, it could be the 10th planet astronomers have searched for in vain.
It also might be a Jupiter-like star that started out to become a star eons ago but never got hot
enough like the sun to become a star.

While they cannot disprove that notion, Neugebauer and Houck are so bedeviled by it that
they do not want to accept it. Neugebauer and Houck "hope" the mystery body is a distant
galaxy either so young that its stars have not begun to shine or so surrounded by dust that its
starlight cannot penetrate the shroud.

"I believe it's one of these dark, young galaxies that we have never been able to observe
before," Neugebauer said.

"If it is, then it is a major step forward in our understanding of the size of the universe, how the
universe formed and how it continues to form as time goes on."

The next step in pinpointing what the mystery body is, Neuegebauer said, is to search for it
with the world's largest optical telescopes. Already, the 100-inch diameter telescope at Cerro
del Tololo in Chile has begun its search and the 200-inch telescope at Palomar Mountain in
California has earmarked several nights next year to look for it. If the body is close enough
and emits even a hint of light, the Palomar telescope should find it since the infrared satellite
has pinpointed its position.

(ITEM 123)December 31, 1983, Saturday, Final Edition
(ITEM 127)The distance from earth of a mysterious object in space was reported incorrectly
in some editions yesterday. The correct figure is 50 billion miles.

Articles appear as they were originally printed in The Washington Post and may not
include subsequent corrections.

Home

(9 votes)
orb-block-005b.jpg
Stealth B2 Bomber cloaked in an ionized ball of gas.453 viewswww.orbwar.com
(3 votes)
orb-block-004b.jpg
Stealth B2-bomber435 viewsStealt-fighter cloaking itself in an ionized ball of gas: www.orbwar.com/stealth-fighter-cloak.htm
(3 votes)
B2Stealthbomber~0.jpg
B2 Stealth bomber433 views
(3 votes)
_1875864_vandenburg300ap.jpg
Dummy - 16 March, 2002 Vandenberg AFB - CA476 viewsThe dummy warhead was fired from Vandenberg Air Force Base in the US missile test in 2002.
(3 votes)
Phoenix-Lights.jpg
Phoenix Lights - Triangles485 viewsGiant Tr-3b Astra nuclear powered platform: See www.rense.com/general5/trb.htm

CNN UFO News: What were those lights in the Phoenix sky in 1997? See: www.edition.cnn.com/US/9706/19/ufo.lights/

(3 votes)
Col-Brouwer.jpg
Belgie Colonel Wilfried De Brouwer - 30 March 1990; Radar; 990 K=1830 km/u462 viewsTR-3B Astra, ...moving at speeds up above 1000 km/u, sometimes invisible. However, according Wilfried De Brouwer, Gen. Maj. former Adjunct chief on staff Belgium this case is an enigma which remains unsolved? but UfoQuest4Truth.com thinks that the facts and photo's in these albums might explain these phenomena..

Video Belgium UFO-flap 1989-1991

(3 votes)
Aurora-car-4-sm.jpg
Aurora - Car499 views
(3 votes)
tr3bastra~0.jpg
TR-3B ASTRA Triangular Craft (Driehoek) Belgische Ufo-golf; Nov. 1989, 30-31 maart 1990 - 1991489 viewsBelgium F16s chasing Triangles 'Hide and Seek' in Gulf War Period.
(3 votes)
vril1image.jpg
Vril 1 image476 views
(3 votes)
vimanas06_01.jpg
Image: Chemtrails and Antigravity Vimanas also in the Mahabharatha, Ramanaya, Vimanika Shastra, Samara Sutradhara etc. - in Ancient India..511 viewsAir travel in Ancient India: www.hinduwebsite.com/sacredscripts/hinduism/vimana/ancientvimanas.asp
(3 votes)
JFM.jpg
JFM464 views
(3 votes)
HanebuVrils.jpg
Haunebu und die Vrils454 views
(3 votes)
SilveryBallsNewsArticle1944.JPG
Silvery Balls News Article 1944471 views
(3 votes)
MilkHill2006~0.jpg
Milk Hill - Wiltshire, UK 2006476 viewsNi.bi.ru., the 12th Planet, planet of the crossing - winged planet - de gevleugelde bol/planeet..
(3 votes)
august212005Wiltshire.jpg
Egyptian winged Scarabee, in Sumerie: Nibiru, the 12th Planet - August 21, 2005 - Wiltshire, UK515 viewsNi.bi.ru. - winged planet, sign Alpha and the horned bull.
(3 votes)
24july2005Wiltshire.jpg
"APEX" 24 juli 2005 Wiltshire - UK518 viewsAncient sumerian anunna nibirian universal symbols in cropcircles.

Know thyself. ? Socrates

(3 votes)
UranusMoonMirandaStructures.JPG
Miranda, the Moon of Uranus with artificial structures on the surface?457 views
(3 votes)
MarsFACE-Pyramides450.000yearsago.JPG
445.000 years ago Cydonia Area; Mars pyramides and the Face of Mars443 views*both were built 450.000 years ago by the Anunnakies [Igigi later] (on Mars, according Z. Sitchin.
(3 votes)
bookofJobandAmos.JPG
Book of Job and Amos464 views
(3 votes)
Tempel-Inanna.JPG
Zecharia Sitchin, discoverer of the 10th planet; Nibiru443 views
(3 votes)
445.000yearsago.JPG
445.000 years ago497 views445.000 jaren geleden; De Nefilim, aangevoerd door Enki, komen aan op de aarde vanaf de Twaalfde Planeet, Eridu - Aarde station I - wordt in zuidelijk Mesopotamie (nu Irak) gevestigd.
*From the 12th Planet, Z. Sitchin.

(3 votes)
maryufo1449-1494~1.jpg
1449 AD-1494 AD , Mary and a UFO..540 views
(3 votes)
maria-1.jpg
461 viewsOnze Lieve BeschermVrouwe..
(3 votes)
MountRainierWashington.jpg
Mount Rainier Washington431 views
(3 votes)
ufoclouds1420~0.jpg
Ufo in clouds - 1420 AD521 views
(3 votes)
tr3bastra19-2-1997Petersburg7-7.JPG
TR-3B ASTRA Triangular Craft - St. Petersburg, Russia - 19 februari 1997, 7 pm. Foto: Riddle of the Skies - RTL 5.586 views..absorbing QuantumTechnology, possibly another example of so called 'reverse engineering of UFOs' already here for many hundreds of millenia..

See Video UFO St.Petersburg Triangle: www.youtube.com/watch?v=B42MQgNHtDo (1:14)

like Belgium UFO flap of 1989-1991, same sort of Tr-3B Astra..

(7 votes)
2008-06-20-0915.JPG
Sunspot464 viewsSunspots To Peak in 2012: www.arstechnica.com/journals/science.ars/2006/3/7/3086

The year 2012 might not be such a good one if you happen to own a satellite or a lot of shares in the electricity generating business. That's because 2012 is being forecast as the peak of the next sunspot cycle, and physicists are saying it's going to be an active one.

(8 votes)
indiadailyufo.jpg
UFOs hidden under electromagnetic flux invisible to human eyes but thousands of them are hovering all around us 544 viewswww.indiadaily.com/editorial/1629.asp

Scientists in India finally understands how UFOs hover all around us without being visible. In Pune, India, some DRDO (Indian Defence Research & Development Organization) engineers are busy experimenting with a device that can see through the stealth effects of intense electromagnetic flux. According to some of these super smart brains of India, the final stealth effects come from creating an intense electromagnetic flux around any object. The Russians have been experimenting with similar stealth mechanisms.

The electromagnetic flux can be created through very advanced applications of super conductors. There are paranormal means of creating this flux that make anything invisible in true sense. The electromagnetic flux can be created through spiritual concentration by any human being. When such an event takes place, strange phenomena happen. And people call it miracle, heavenly effects and so on.

The scientists are getting very early indications that electromagnetic flux is used to keep the UFOs invisible from human eyes. Some animals have sensors that can sense energy levels beyond the electromagnetic flux. Probably dogs or cats are seeing UFOs all the time. But they cannot express what they see.

According to these scientists, a device that can see through electromagnetic flux is able to see UFOs all the time. The reason why UFOs are visible only in very rare cases and for a short time is as follows: When a UFO enters the earth?s atmosphere and approaches an object or a destination in the earth, the UFO has to transform from ultrasonic speed (speed of light times n) and maneuvering techniques to sonic or supersonic levels and adjust to earth?s electromagnetic and gravitational effects. Right at that moment, to avoid electromagnetic interference, the artificial flux is withdrawn for a very short span of time. After reaching speed levels that the UFO can use in earth?s atmosphere, the electromagnetic flux or cloud is regenerated and put all around the UFO. That explains why in many countries the Air Force Pilots have chased an UFO only to have them disappear in front of their own eyes.

Based on this new discovery, there can be innumerable UFOs all around us. There are early indications that teleport mechanisms will also come from advanced research of electromagnetic flux.


(8 votes)
maryinclouds.jpg
Maria in the Clouds571 viewsProtector of Humanity, appearing through the ages to her 'chosen ones' or 'contactees', guiding, loving, blessing and protecting them for the benefit of all sentient beings and humanity.
(8 votes)
300px-Histamenon_nomisma-Micael_V-sb1776.jpg
Histamenon nomisma - Micael 1776510 viewsARE THE ILLUMINATI GETTING GEARED UP TO GREET THE NEW MESSIAH? http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/fakesecondcoming/fakesecondcoming14.htm

The Bilderberger Group make the rules to run the planet amongst themselves. Various sources say it is 13 main families and include 75 families with lesser influence. They are generally Freemason or Knights of Malta, including middle eastern leaders. As the main power brokers of the world are from King David (of the tribe of Judah and in league with powerful Jews e.g. Lord Rothschild) the coming of the 'awaited' Messiah would be of great interest, especially if they are have not accepted Jesus as Messiah.

Freemasons at the 33rd degree are told Lucifer is superior to Jesus, according to former Initiates of this degree. There is evidence that the Freemasons and various pagan societies are using the Kaballa to release the 'right' energies to hasten the return of the expected "Messiah," determining scientifically the right vibrational frequencies and magnetic field levels around the planet to create the perfect conditions for him to arrive, having been told by the Council of Nine what transmitters are necessary to put around the planet, and what gridlines must be activated where, to ensure the timelines match that which supposedly puts our 'reality' to the frequency of this entity.

However this interpretation of the promised Messiah has been distorted by Theosophy. What these leaders of the secret societies are promoting in their Illuminati controlled Committee of 300 newage outlets is that the name "Christ" is an office and just a title of a World Teacher for the Age.

The "Messiah/Christ" expected by these secret societies and eastern religions (entwined with Freemasonry and UN) will herald in the Aquarian Age and the 6th Aryan race - the next Root Race that supposedly has the stature of supermen and psychic powers.

Much of the expectation is to start a golden age where only the 'chosen race' remains in a regenerated world, with inferior races eliminated is disseminated by the groups following Alice Bailey, originally of the Theosophical Society.


THE IDEAL WORLD.

The Nazis were followers of Theosophical Society teachings, especially where it says that the Aryan race came from Agartha, and were previously pioneers from Atlantis. The Council of Nine ET information is channeled and promoted by the followers of Alice Bailey and also Benjamin Creme, who promotes the entity, (supposedly from Sirius according to one source), as holding the "Office of Christ" for the Aquarian Age.

Dr. Richard Boylan was told by one of the highest levels of informants in the US National Security Network called "Z" that the Bilderberg Council, comprised of European royalty, Heads of Govts., and multinational corporations are interacting with the Council of Nine, a groups of ET representatives from a council of co-ordination for many extraterrestrial super civilizations in contact with earth.

Again Dr. James Hurtak, who once worked for Dr. Andrija Puharich, speaks of the Council of Nine in his book The Keys of Enoch and the plans they have made for the technological future of the human race, after the 'fallen' races have been killed off.

What remains are the Christic people/Adamic Seed or Chosen Ones of the 12 Tribes of Israel.(4 votes)
WashingtonDC1942Oct29.jpg
October 29, 1942 - Washington DC UFO409 views
(4 votes)
oregon030607www.mufon.comAnonymous.jpg
03/06/07, Oregon 454 viewswww.mufon.com

Scientists Teleport Two Different Objects: This claim was made by Professor Eugene Polzik and his team at the Niels Bohr Institute at Copenhagen University in Denmark. He said they had made a breakthrough by using both light and matter. Teleportation between two single atoms was done two years ago. The new experiment allows teleportation to be taken over longer distances because it involves light as the carrier of entanglement. They have performed entanglement, quantum measurement and quantum feedback. All three are necessary in teleporting quantum information from one site to another site.

Source: CNN.com, October 5, 2006

Triangular-shaped Flying Structure: On October 11, 2006 a huge triangular-shaped object with red flickering lights on its periphery was seen over Los Angeles. The object flew north from southeast of Torrance at 7:48 pm.

Source: MUFON CMS


(4 votes)
Marscropcircles.jpg
453 views
(4 votes)
alienchili2004.jpg
Alien - Chili 2004607 views
(5 votes)
1942Tesla.jpg
Nicola Tesla (1856-1943)615 viewsOn January 5th 1943, Tesla called American Secretary of Defense. In a short conversation, the great scientist offered the secrets of his super weapon to the American military. The officer did not understand with whom he was talking and, probably thinking it was a prankster or a lunatic, he promised to call back later.

In his 87th year, in hotel New Yorker, on January 7th 1943, the heart of this noble scientist stopped beating. In the cathedral of Saint John the Theologian, on January 12th, two thousand people gathered, among whom a large number of inventors, Nobel-prize winners, internationally recognized figures from the field of electrical engineering, Yugoslav diplomats.

Two days earlier, the mayor of New York, Fiorello LaGuardia, held a commemorative speech broadcast live by radio New York.

?Tesla was a great humanist ?a pure scientific genius ? a poet in science? He did extraordinary, amazing, wonderful things during his life. He did it simply to serve the human kind ? and he did not ask anything for his services.

Money ? he did not care about it.

Honor ? who is the person who can honor another person.

That was his position.

Gratitude ? he did not expect it nor seek it?

A significant part of Tesla lives in his achievement, which is huge ? almost impossible to calculate ? a part of our life and a part of our civilization, our everyday life, our current effort?"


The remains of one of the greatest people living in the last century are found in the Museum of Nikola Tesla in Belgrade in an urn of an ideal spherical shape.

Today, the name of Nikola Tesla is pronounced loudly, with a lot of respect, which this man deserves. Numerous associations, student and engineer organizations keep the memory of this great man of world science. Many books have been written about him, many stories and possible and impossible theories told about him, but there is only one truth. Nikola Tesla was a great scientist, the man without whose inventions we would hardly be able to live as we do ? with a lot of comfort and freedom provided to us by electricity. Our duty is ? as a sing of gratitude ? to never let his name be forgotten.


(5 votes)
ufomoses.jpg
Mozes and UFOs, and YHWH, El Olam (God of Forever, Genesis 21:33) bears the interaction of God's eternity with created time. 592 views
(5 votes)
LockheedF-117AstealthfighterrecoveredETtechPenta.jpg
Lockheed F-117A Stealthfighter recovered ET-techPenta477 views
(6 votes)
A12avenger.2~0.jpg
A12 Avenger488 views
(6 votes)
Zecharia Sitchin, Discoverer of the 12th planet.jpg
Zecharia Sitchin, discoverer of the 10th planet; Nibiru595 viewsWebsite: www.sitchin.com

? Z. Sitchin
Reprinted with permission:

Sensational Human Genome DiscoveryTHE CASE OF ADAM?S ALIEN GENES

In whose image was The Adam ? the prototype of modern humans, Homo sapiens ? created?

The Bible asserts that the Elohim said: ?Let us fashion the Adam in our image and after our likeness.? But if one is to accept a tentative explanation for enigmatic genes that humans possess, offered when the deciphering of the human genome was announced in mid-February, the feat was decided upon by a group of bacteria!

?Humbling? was the prevalent adjective used by the scientific teams and the media to describe the principal finding ? that the human genome contains not the anticipated 100,000 - 140,000 genes (the stretches of DNA that direct the production of amino-acids and proteins) but only some 30,000+ -- little more than double the 13,601 genes of a fruit fly and barely fifty percent more than the roundworm?s 19,098. What a comedown from the pinnacle of the genomic Tree of Life!

Moreover, there was hardly any uniqueness to the human genes. They are comparative to not the presumed 95 percent but to almost 99 percent of the chimpanzees, and 70 percent of the mouse. Human genes, with the same functions, were found to be identical to genes of other vertebrates, as well as invertebrates, plants, fungi, even yeast. The findings not only confirmed that there was one source of DNA for all life on Earth, but also enabled the scientists to trace the evolutionary process ? how more complex organisms evolved, genetically, from simpler ones, adopting at each stage the genes of a lower life form to create a more complex higher life form ? culminating with Homo sapiens.


The ?Head-scratching? Discovery

It was here, in tracing the vertical evolutionary record contained in the human and the other analyzed genomes, that the scientists ran into an enigma. The ?head-scratching discovery by the public consortium,? as Science termed it, was that the human genome contains 223 genes that do not have the required predecessors on the genomic evolutionary tree.

How did Man acquire such a bunch of enigmatic genes?

In the evolutionary progression from bacteria to invertebrates (such as the lineages of yeast, worms, flies or mustard weed ? which have been deciphered) to vertebrates (mice, chimpanzees) and finally modern humans, these 223 genes are completely missing in the invertebrate phase. Therefore, the scientists can explain their presence in the human genome by a ?rather recent? (in evolutionary time scales) ?probable horizontal transfer from bacteria.?

In other words: At a relatively recent time as Evolution goes, modern humans acquired an extra 223 genes not through gradual evolution, not vertically on the Tree of Life, but horizontally, as a sideways insertion of genetic material from bacteria?


An Immense Difference

Now, at first glance it would seem that 223 genes is no big deal. In fact, while every single gene makes a great difference to every individual, 223 genes make an immense difference to a species such as ours.

The human genome is made up of about three billion neucleotides (the ?letters? A-C-G-T which stand for the initials of the four nucleic acids that spell out all life on Earth); of them, just a little more than one percent are grouped into functioning genes (each gene consists of thousands of "letters"). The difference between one individual person and another amounts to about one ?letter? in a thousand in the DNA ?alphabet.? The difference between Man and Chimpanzee is less than one percent as genes go; and one percent of 30,000 genes is 300.

So, 223 genes is more than two thirds of the difference between me, you and a chimpanzee!

An analysis of the functions of these genes through the proteins that they spell out, conducted by the Public Consortium team and published in the journal Nature, shows that they include not only proteins involved in important physiological but also psychiatric functions. Moreover, they are responsible for important neurological enzymes that stem only from the mitochondrial portion of the DNA ? the so-called ?Eve? DNA that humankind inherited only through the mother-line, all the way back to a single ?Eve.? That finding alone raises doubt regarding that the "bacterial insertion" explanation.


A Shaky Theory

How sure are the scientists that such important and complex genes, such an immense human advantage, was obtained by us --?rather recently?-- through the courtesy of infecting bacteria?

?It is a jump that does not follow current evolutionary theories,? said Steven Scherer, director of mapping of the Human Genome Sequencing Center, Baylor College of Medicine.

?We did not identify a strongly preferred bacterial source for the putative horizontally transferred genes,? states the report in Nature. The Public Consortium team, conducting a detailed search, found that some 113 genes (out of the 223) ?are widespread among bacteria? ? though they are entirely absent even in invertebrates. An analysis of the proteins which the enigmatic genes express showed that out of 35 identified, only ten had counterparts in vertebrates (ranging from cows to rodents to fish); 25 of the 35 were unique to humans.

?It is not clear whether the transfer was from bacteria to human or from human to bacteria,? Science quoted Robert Waterson, co-director of Washington University?s Genome Sequencing Center, as saying.

But if Man gave those genes to bacteria, where did Man acquire those genes to begin with?


The Role of the Anunnaki

Readers of my books must be smiling by now, for they know the answer.

They know that the biblical verses dealing with the fashioning of The Adam are condensed renderings of much much more detailed Sumerian and Akkadian texts, found inscribed on clay tablets, in which the role of the Elohim in Genesis is performed by the Anunnaki ? ?Those Who From Heaven to Earth Came.?

As detailed in my books, beginning with The 12th Planet (1976) and even more so in Genesis Revisited and The Cosmic Code, the Anunnaki came to Earth some 450,000 years ago from the planet Nibiru ? a member of our own solar system whose great orbit brings it to our part of the heavens once every 3,600 years. They came here in need of gold, with which to protect their dwindling atmosphere. Exhausted and in need of help in mining the gold, their chief scientist Enki suggested that they use their genetic knowledge to create the needed Primitive Workers. When the other leaders of the Anunnaki asked: How can you create a new being? He answered:

"The being that we need already exists;
all that we have to do is put our mark on it.?

The time was some 300,000 years ago.

What he had in mind was to upgrade genetically the existing hominids, who were already on Earth through Evolution, by adding some of the genes of the more advanced Anunnaki. That the Anunnaki, who could already travel in space 450,000 years ago, possessed the genomic science (whose threshold we have now reached) is clear not only from the actual texts but also from numerous depictions in which the double-helix of the DNA is rendered as Entwined Serpents (a symbol still used for medicine and healing) -- see illustration ?A? below.

When the leaders of the Anunnaki approved the project (as echoed in the biblical ?Let us fashion the Adam?), Enki with the help of Ninharsag, the Chief Medical Officer of the Anunnaki, embarked on a process of genetic engineering, by adding and combining genes of the Anunnaki with those of the already-existing hominids.

When, after much trial and error breathtakingly described and recorded in antiquity, a ?perfect model? was attained, Ninharsag held him up and shouted: ?My hands have made it!? An ancient artist depicted the scene on a cylinder seal (illustration ?B?).

And that, I suggest, is how we had come to possess the unique extra genes. It was in the image of the Anunnaki, not of bacteria, that Adam and Eve were fashioned.


A Matter of Extreme Significance

Unless further scientific research can establish, beyond any doubt, that the only possible source of the extra genes are indeed bacteria, and unless it is then also determined that the infection (?horizontal transfer?) went from bacteria to Man and not from Man to bacteria, the only other available solution will be that offered by the Sumerian texts millennia ago.

Until then, the enigmatic 223 alien genes will remain as an alternative ? and as a corroboration by modern science of the Anunnaki and their genetic feats on Earth.

ZECHARIA SITCHIN

(6 votes)
area51triangle~0.jpg
Area 51 Triangle * the TR-3B Astra - Aurora Anunnakie Nasca Space-ship lines in the Nevada desert?573 viewsStrange Things In The Desert

During our recent update of this page we came across a great program called 'Google Earth' which has some amazing satellite imagery of the entire World, including this top secret base. On closer inspection of the immediate area surrounding the base, which includes the Tanopah test range and Nellis Air Force base, we noticed some very odd anomalies deep in the Nevada desert and off-limits to non military personnel.

The star-shaped anomaly (37.24.00.44 N by 116.52.05.16 W) is situated just north of the Tonicha Peak base. Tonicha Peak is an Electronic Combat Range (ECR). We would like to hear from anybody who has an idea what this is? Some people think that it is a target for military practice or missile silo?

The triangle to the right is another strange object deep in the Nevada desert (37.37.33.28 N by 116.51.17.35' W). There are actually 3 of these in the area, each marked with the number 1, 2 or 3 at the top of the triangle.


(8 votes)
9feb08.JPG
16:40u - 9 februari 2008 - Chemtrails boven Hilversum (en heel Nederland..)578 viewsRapport Europees Parlement omtrent HAARP, Global Warning, Climate Change, MindControl, enz.: www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//NONSGML+REPORT+A4-1999-0005+0+DOC+PDF+V0//NL
27. is van mening dat HAARP (High Frequency Active Auroral Research Project) wegens de
ingrijpende gevolgen daarvan voor het milieu een mondiale aangelegenheid is en dringt erop
aan dat de juridische, milieutechnische en ethische gevolgen door internationaal onafhankelijke
organen worden onderzocht alvorens verder onderzoek en proeven worden uitgevoerd; betreurt
het dat de regering van de Verenigde Staten herhaaldelijk heeft geweigerd iemand af te
vaardigen om aan de openbare hoorzitting of een vervolgbijeenkomst die is georganiseerd door
zijn bevoegde commissie een toelichting te geven op de gevaren voor het milieu en de
bevolking die verband houden met het HAARP-programma dat momenteel in Alaska wordt
gefinancierd;
28. verzoekt het panel ter Beoordeling van het Wetenschappelijk en Technologisch Beleid (STOA)
te besluiten de wetenschappelijke en technische gegevens die alle bestaande onderzoeken
inzake HAARP hebben opgeleverd, te onderzoeken om de exacte aard en mate van gevaar te
evalueren die HAARP oplevert voor het plaatselijke en mondiale milieu en de volksgezondheid
in het algemeen;
29. verzoekt de Commissie in samenwerking met de regeringen van Zweden, Finland, Noorwegen
en de Russische Federatie de gevolgen van het HAARP-programma voor het milieu en de
volksgezondheid in het Europese poolgebied te onderzoeken en het Parlement verslag te doen
van haar bevindingen;
30. roept in het bijzonder op tot het sluiten van een internationaal verdrag voor een wereldwijd
verbod op onderzoek en ontwikkeling, zowel in de militaire als in de civiele sector, die erop
gericht is om kennis omtrent de werking van de menselijke hersenen op basis van chemische
of elektrische processen, geluidstrillingen of anderszins in te zetten voor de ontwikkeling van
wapens die het mogelijk maken om mensen op enigerlei wijze te manipuleren, met inbegrip van
een verbod op alle eventuele huidige of toekomstige toepassingen van dergelijke systemen;
31. verzoekt de Europese Unie en haar lidstaten te streven naar internationale overeenkomsten om
in geval van oorlog het milieu te beschermen tegen onnodige verwoestingen;
DOC_NE\RR\370\370003 - 11 - PE 227.710/def.
32. verzoekt de Europese Unie en haar lidstaten erop aan te dringen dat ook voor militaire acties
in vredestijd internationale normen worden vastgesteld ten aanzien van de milieugevolgen
hiervan;
33. verzoekt de Raad zich actief in te zetten voor de uitvoering van de voorstellen van de
Commissie van Canberra en van artikel 6 in het Non-proliferatieverdrag inzake de geleidelijke
afschaffing van kernwapens;
34. verzoekt de Raad en in het bijzonder de Britse en Franse regeringen om het voortouw te nemen

(8 votes)
1object1zoomed.jpg
Website of Glenn Aoys667 viewswww.waaromunooit.wint.nl
(8 votes)
OGLE-Earthlikeplanets.jpg
Many Earthlike Planets...831 viewsPrecious detailed information about several indicated planets by Science as 'Earthlike':

1.Ogle-2005-BLG-390Lb at 25.000 lightyears in Sagittarius, the most Earthlike planet yet [since 11 july 2005] discovered, with a mass of 5.5 that of our Earth!
2. Near HD 98618 [Twin Sister of our Sun] at 126 lightyears. Twinlike solar system, 26.000 lightyears from the galactic centre, provides conditions for finding an 'Earthlike planet'.
3. Near the Sun-like [Lum. 0.93] star HD 70642 in the constellation of Puppis at 90 lightyears, a Jupiter-like planet in a 6 year orbit around its parent star, makes a second 'Home' or 'New Earth' a possibility.
4. Near 18 Scorpii, 4.2 billion years old at 46 lightyears away from Earth. (45.82 ly), visible in the night sky close to the Scorpion's left claw, provides the oppurtunity to find an 'Earthlike' planet in such a Twinlike solar system with a sunlike-star, close to ours, also 26.000 lightyears away from the galactic centre. 2 % of the stars in our galaxy are sun-like, that's a lot under many billion stars.
5. Mu ARAae is a star visible in the Southern constellation ARA [Altar] at 50 lightyears. In a discovery European astronomers have found one of the smallest planets known outside our solar system, a planet about 14 times the mass of our own Earth [a great Brother of our Earth], circling around a star much like the Sun. MSNBC, SpaceCom: Super Earth found circling nearby star. It could be a rocky planet with a thin atmosphere, a sort of "Super Earth", that completes its tight orbit in less than 10 days, compared with the 365 required for our Earth. Hot as in around 1.160 Fahrenheit [900 degrees Kelvin]. Mu Arae harbors two other planets. One is Jupiter-sized and takes 650 days to make its annual trip around the star. The other planet with 14 times the mass of Earth is a rocky planet, circling Mu Ara in size and brightness to our Sun, is about as heavy as Uranus, a world of gas and ice and the smallest giant planet in our solar system. Theorist say 14 Earth-masses is roughly the upper limit for a planet to remain rocky, however. And because this planet is so close to its host star, it likely had a much different formation history than Uranus. In our solar system, the four innermost planets are all rocky. Santos said life on this "Super Earth", is not likely. But he added, "one never knows".

6. 58 Eridani, only 400 million years old, visible in oktober-januari, in the constellation of Eridanus, remains at 44 lightyears [43.44 ly] and matches exceptionally close to our Sun in overall properties [like Zeta Tucanee and Alpha Mensae], but 58 is the most Twin-like and Sunlike in all aspects. Astronomers are hoping to find a rocky inner planet in the so called "habitable zone" (HZ) around 58.
Eridanus, the River, some relate it to the Eufraat and the Tigris, some to the Nile, wend its way South-West of Rigel (Beta Orionis).

7. EPSILON ERIDANI, about some 600 million years old, somewhere estimated between 500 and 1 billion years old at a distance of 10 lightyears [10.50 ly].
It is surrounded by a ring of dust (asteroidbelt?) at about the same distance as that of the KUIPER-belt from the Sun and this might indicate the presence of other unseen worlds/planets.
The density of the dust-belt in the Eridian system is the same as it would have been in our solar System about 4 billion years ago-about 600 million years after the Earth and other planets formed, toward the end of the period of the heavy bombardment [by the collision of Nibiru on Tiamat 3.9 billion years ago: see 'the Twelfth Planet, the Enuma Elish of Z. Sitchin]. This discovery adds to the growing body of evidence that planetary systems around other Stars are the rule rather than exception. Moreover Epsilon Eri provides a window into what conditions may have been like in the neighborhood of the Sun at a time when life was first beginning to emerge on the young Earth [just like ours 3.9 billion years ago].
In 2000, astronomers re-announced the discovery of a Jupiter-like planet around Epsilon Eri, with an orbit of 2502.1 days. In October 2002 morphological studies detected the dust-disk, and close to that one of the lowest mass extrasolar planets yet discovered, with a mass roughly one tenth that of Jupiter, it also has by far the longest orbit of any yet discovered [Nibiru is exceptional; 3600 years], with an orbital period of 280 years (Pluto has an orbit of 247 years).
The presence of Epsilon Eridani C was disclosed by researchers at the University of Rochester using a new technique that does not use direct light from the star, but rather light radiating from the dust-belt surrounding it.
Not all stars have large concentrations of dust, but those that do! like Epsilon Eridani, only at some 10,5 lightyears away, can display telltale patterns in their dust fields that may lead to planetary earth-(and who knows Nibiru/PlanetX-like) detection?
Distance Epsilon Eri: 10.50 lightyears
Spectral type: K2V
Apparent Magnitude: 3.72
Absolute Magnitude: 6.18
Luminosity: 0.3 (our Sun = 1)
Position: R.A. 3h 32m 56s, dec -9 degrees 27'30''

UfodeWaarheid-Discoveries, 9th April 2006


(17 votes)
Scott_sWeatherWarswebsite.jpg
Website of Scott Stevens860 viewswww.weatherwars.info/

The SHIFT: www.scottstevens.org

(14 votes)
Orion~0.jpg
Divine Boat966 viewsChariots of the Elohim; Orion - Command Module - Shenzou, Divine Vessel, see: page 180/181 of The Earth Chronicles Expeditions, by Zecharia Sitchin

http://www.nasa.gov/home/index.html

A mock-up of the Orion space capsule heads to its temporary home in a hangar at NASA's Langley Research Center in Hampton, Va.

In late 2008, the full-size structural model will be jettisoned off a simulated launch pad at the U.S. Army's White Sands Missile Range i

(15 votes)
Fashioners.jpg
Fashioners of mankind 300.000 years ago786 viewsFrom the Claytablets also te be found in the Berlin Museum: Enki and Ninhursag fashioning the Adam.
See 'the Twelfth Planet' from Z.Sitchin.

(10 votes)
barbara_snowberger_laughlin_ufo2006.jpg
Laughlin UFO 2006 - by Barbara Snowberger; placed on Ufodewaarheid.com with permission from Barbara Snowberger and Mufonla.com 531 viewsSee: www.mufonla.com/sightings.htm
(7 votes)
zeist3.jpg
Chemtrails Boven Zeist op 4 maart 2005568 viewsDit zijn allemaal CHEMTRAILS! Er is op deze foto geen enkele natuurlijke echte wolk te zien, het zijn louter Afvalsporen uit stealth-jets...

HAARP - een wapensysteem dat het klimaat ontregelt
Op 5 februari 1998 organiseerde de Subcommissie veiligheid en ontwapening van het Europees
Parlement een hoorzitting over o.a. HAARP. Vertegenwoordigers van de NAVO en de VS waren
uitgenodigd, maar zij verkozen niet deel te nemen. De Commissie betreurt dat de VS niemand
stuurde om vragen te beantwoorden en geen gebruik maakte van de mogelijkheid het gepresenteerde
materiaal van een toelichting te voorzien(24).
HAARP; programma voor het onderzoek van hoogfrequente straling (High Frequency Active
Auroral Research Project) wordt gezamenlijk uitgevoerd door de Amerikaanse luchtmacht en
marine, in samenwerking met het Geophysical Institute of the University of Alaska, Fairbanks.
Soortgelijke proeven worden eveneens uitgevoerd door Noorwegen, waarschijnlijk op de Zuidpool,
maar ook in de voormalige Sovjetunie(25). HAARP is een onderzoeksproject in het kader waarvan
met uitrusting op de grond, een net van antennes die ieder hun energie ontvangen van een eigen
zender, delen van ionosfeer worden opgewarmd(26) met krachtige radiogolven. De gegenereerde
energie warmt bepaalde delen van de ionosfeer op met het gevolg dat er in de ionosfeer eveneens
gaten vallen en kunstmatige lenzen ontstaan.
HAARP kan voor vele doelen worden ingezet. Door de elektrische eigenschappen in de atmosfeer
te manipuleren kunnen enorme krachten worden gestuurd. Indien dit wordt gebruikt als wapen
kunnen de gevolgen voor de vijand verwoestend zijn. Door middel van HAARP kan miljoenen
malen meer energie naar een exacte plaats worden gedirigeerd dan met iedere andere traditionele
zender. De energie kan eveneens worden gericht tegen een bewegend doel, hetgeen nuttig kan zijn
bij de bestrijding van vijandelijke raketten.
DOC_NE\RR\370\370003 - 20 - PE 227.710/def.
Het project maakt het eveneens mogelijk beter met onderzee?rs te communiceren en de
weersomstandigheden op de wereld te manipuleren. Ook het tegenovergestelde is echter mogelijk,
namelijk het storen van de communicatie. Door de ionosfeer te be?nvloeden kan de mondiale
communicatie worden gestoord, terwijl tegelijkertijd de mededeling van de gebruiker doorkomt. Een
andere toepassing van het systeem is het maken van r?ntgenfoto's van de aarde tot op enkele
kilometers diepte (via aarddoordringende tomografie) om aardolie- en gasvelden te lokaliseren, maar
eveneens onderaardse militaire uitrusting. Radar die over de horizon heen kan kijken en objecten op
lange afstand kan defini?ren, is een verdere toepassing van het HAARP-systeem. Op deze manier
kunnen naderende objecten worden opgezocht achter de kromming van het aardoppervlak.
Sinds het begin van de jaren '50 heeft de VS in de Van Allen-gordels kernmateriaal tot ontploffing
gebracht om te onderzoeken welke gevolgen kernontploffingen op zo grote hoogte wegens de
elektromagnetische pulsen die tijdens de explosie ontstaan, hadden voor de doorgifte van
radiosignalen en voor de werking van radar. Zo ontstonden nieuwe magnetische stralingsgordels die
vrijwel de hele aarde omvatten. De elektronen bewogen zich langs magnetische-veldlijnen en
veroorzaakten boven de Noordpool een kunstmatig noorderlicht. Het gevaar bestaat dat de Van
Allen-gordel ten gevolge van deze militaire tests langdurig ernstig ontregeld wordt. Het magnetisch
veld van de aard kan over grote gebieden worden gestoord waardoor radiocommunicatie onmogelijk
wordt. Volgens Amerikaanse wetenschappers kan het honderden jaren duren voordat de Van Allengordel
weer gestabiliseerd is. HAARP kan veranderingen in weerpatronen met zich meebrengen. Het
kan eveneens van invloed zijn op het hele ecosysteem, met name in de gevoelige Zuidpool-regio.
Een bijkomend ernstig gevolg van HAARP zijn de gaten in de ionosfeer die worden veroorzaakt
door de krachtige radiostralen die worden uitgezonden. De ionosfeer beschermt ons tegen kosmische
straling van buiten. Gehoopt wordt dat de gaten zich weer vullen, maar de ervaringen met
veranderingen van de ozonlaag wijzen in tegengestelde richting. Dit betekent dat de beschermende
ionosfeer grote gaten vertoont.
Door de enorme gevolgen voor het milieu is HAARP een mondiaal probleem en het is te betwijfelen
of de voordelen van deze systemen werkelijk opwegen tegen de gevaren. De ecologische en ethische
gevolgen moeten diepgaand worden onderzocht voordat verder onderzoek en proeven worden
uitgevoerd. HAARP is bij de publieke opinie vrijwel geheel onbekend en het is van belang dat het
algemene besef inzake dit project wordt verruimd.
HAARP is gekoppeld aan vijftig jaar intensief ruimte-onderzoek van duidelijk militaire aard, o.a.
in het kader van "Star Wars", met de bedoeling de bovenste lagen van de atmosfeer en de
communicaties te beheersen. Dit soort onderzoek moet als een ernstige verstoring van het milieu
worden beschouwd, die eventueel onvermoede gevolgen voor het menselijk leven kan hebben.
Niemand weet momenteel zeker welke gevolgen HAARP met zich mee kan brengen. De cultuur van
geheimzinnigheid in verband met militair onderzoek moet worden bestreden. Het recht op
openbaarheid en democratische controle van militaire onderzoeksprojecten en van parlementair
onderzoek moet worden bevorderd.
Tegen het licht van een reeks internationale wetten (Verdrag inzake het verbod van militair of ieder
ander vijandelijk gebruik van technieken om het milieu te veranderen, het Zuidpool-verdrag, het
Verdrag houdende beginselen voor het gedrag van de landen bij het onderzoek van de ruimte, met
inbegrip van de maan en andere hemellichamen, en het VN-verdrag inzake zeewetgeving) komt
HAARP naar voren als zeer twijfelachtig, niet alleen vanuit menselijk en politiek standpunt, maar
ook vanuit juridische optiek. Volgens het Zuidpool-verdrag mag de Zuidpool uitsluitend worden
(27) Artikel 1, Zuidpool-verdrag.
(28) Openbare onderzoeken van de overheid, SOU 1992: 104, blz. 54.
(29) Defensie en milieu, FM sectorieel verslag voor 1995, blz. 8.
(30) Alleen al het Zweedse leger produceert ieder jaar 866.199 ton koolstofdioxide, ibid blz. 60.
DOC_NE\RR\370\370003 - 21 - PE 227.710/def.
gebruikt voor vreedzame doelen(27). Dit betekent dat HAARP een overtreding van het volkerenrecht
is. Alle gevolgen van de nieuwe wapensystemen moeten door onafhankelijke internationale
instanties worden onderzocht. Er moeten aanvullende internationale overeenkomsten worden
opgesteld om het milieu tijdens oorlogen te beschermen tegen onnodige aantasting.
Invloed van militaire activiteiten op het milieu
Niet alleen de wapensystemen van de strijdkrachten, maar in het algemeen alle militaire activiteiten
hebben op de een of andere manier gevolgen voor het milieu, zelfs oefeningen die in vredestijd
worden gehouden. Wanneer wordt gesproken over milieuvernietiging wordt in het algemeen niet
ingegaan op de rol van de strijdkrachten, er is uitsluitend kritiek geweest op de invloed die de
burgermaatschappij heeft op het milieu. Hiervoor zijn ten minste twee verklaringen(28). Militaire
activiteiten zijn wegens de geheimhouding moeilijker bespreekbaar en het valt niet mee het hoogste
belang van de staat, te weten de veiligheid en verdediging, af te zetten tegen het milieu. Nu milieuen
natuurrampen een ernstige bedreiging van de veiligheid vormen, lijken deze argumenten echter
dubieuzer.
Het defensie-apparaat probeert zich in vredestijd in zo realistisch mogelijke omstandigheden voor
te bereiden op zijn oorlogstaken. Het voert zijn oefeningen dan ook uit onder oorlogsachtige
omstandigheden, hetgeen betekent dat het milieu ernstig wordt belast. Dit wordt bijvoorbeeld
aangetoond door de terugtrekking van de Sovjettroepen en de verlaten militaire bases in Oost- en
Midden-Europa, die diepe sporen hebben achtergelaten in het milieu ter plaatse. Militaire oefeningen
brengen enorme schade met zich mee voor landschap en fauna. Manoeuvres veroorzaken in grote
gebieden enorme schade aan het milieu. Testzones voor artillerie en tactische projectielen vergen
steeds grotere oppervlakten voor militaire doeleinden. Ook de productie van oorlogstuig en de
militaire industrie veroorzaakt op grote schaal milieuproblemen.
Defensie veroorzaakt de uitworp van een aantal broeikasgassen, met name kooldioxide, maar
eveneens de verbranding van fossiele brandstoffen en de uitstoot van freonen, die ertoe leiden dat
de ozonlaag dunner wordt(29). De consumptie van vliegtuigbrandstoffen is een omvangrijke bron van
de uitworp van verzurende stoffen zoals stikstofoxiden en zwaveloxide. Defensie neemt een groot
deel van het totale verbruik van vliegtuigbrandstoffen voor haar rekening en is verantwoordelijk voor
een zeer groot deel van de totale uitworp door vliegtuigen(30). Een bijzonder schadelijke invloed op
het milieu hebben hoogvliegende vliegtuigen en raketten, door het lawaai dat ze produceren en door
de lozing van vliegtuigbrandstof. Alle raketten met vaste-brandstofaandrijving produceren grote
hoeveelheden zoutzuur in de uitlaatgassen en iedere vlucht met het ruimteveer brengt circa 75 ton
ozonvernietigend chloor in de dampkring. Ook het lawaai van militaire oefeningen met groot kaliber
munitie kan leiden tot verstoringen van het milieu.
Verontreiniging met metalen treedt in de natuur op tijdens schietoefeningen, veelal worden grote
hoeveelheden loodhoudende munitie van klein kaliber gebruikt en grote hoeveelheden lood worden
in de natuur verspreid. Helaas ontbreken globale gegevens over het gebruik van metalen.
Pas onlangs is gewezen op de milieuproblemen die ontwapening met zich meebrengt. Ieder jaar
worden grote hoeveelheden explosieven vernietigd, hoofdzakelijk via industri?le methoden.
Sommige munitie kan om diverse redenen niet op deze manier worden vernietigd, maar moet tot
(31) Handboek milieu ten behoeve van Defensie.
(32) "Environmental Guidelines for the Military Sector" met steun van het NAVO-comit? Challenges of Modern
Society.
(33) Agenda 21 en de Verklaring van Rio zijn concrete resultaten van de VN-conferentie over milieu en
ontwikkeling die in 1992 in Rio de Janeiro is gehouden.
DOC_NE\RR\370\370003 - 22 - PE 227.710/def.
ontploffing worden gebracht. Uiteraard is deze geleidelijke vernietiging noodzakelijk en positief,
maar deze activiteiten moeten in milieutechnisch aanvaardbare vormen worden gegoten. Er moet
een milieutechnisch gezonde technologie worden ontwikkeld voor de vernietiging van wapens.
Diverse landen benutten reeds de mogelijkheden militaire kredieten te gebruiken voor het herstel van
door de strijdkrachten beschadigd milieu. Alle andere maatschappelijke sectoren moeten hun
verantwoordelijkheid voor het milieu aanvaarden en hetzelfde moet ook voor de militaire sector
gelden. Milieuproblemen moeten, evenals in de andere maatschappelijke sectoren, onlosmakelijk
deel vormen van de activiteiten van het defensie-apparaat en zij moeten tijdens de besluitvormingsen
begrotingsprocedure in overweging worden genomen. In mei 1993 besloot UNEP (United Nations
Environment Programme), het milieu-orgaan van de Verenigde Naties, de nationale regeringen te
verzoeken nationale wetten aan te nemen voor de militaire sector, "Application of Environmental
Norms to Military Establishments". O.a. Finland heeft een "Groenboek" opgesteld om de invloed
van militaire activiteiten op het milieu te reglementeren. Hetzelfde heeft ook Zweden gedaan (31).
Eveneens heeft Zweden in juni 1996 met de VS milieurichtsnoeren opgesteld voor de activiteiten
van de strijdkrachten(32). Defensie moet milieudoelen stellen en maatregelen voorstellen om ertoe
bij te dragen dat het milieu in mindere mate wordt aangetast, overeenkomstig Agenda 21 en de
"Verklaring van Rio"(33). Zij dient eveneens verslagen op te stellen waarin wordt bepaald welke
invloed Defensie heeft op het milieu. Milieu-effectrapportages moeten worden opgesteld voordat
met nieuwe projecten wordt begonnen en wanneer materieel wordt aangeschaft voor civiel of militair
gebruik.
Iedere regering moet een inventaris opstellen van haar milieu-eisen en de militaire middelen bepalen
die beschikbaar zijn voor milieudoelen, nationale milieuprogramma?s opstellen en de ervaringen
rapporteren aan het bevoegde orgaan in de Europese Unie en de Verenigde Naties.
Alle militair personeel en ook de dienstplichtigen moeten fundamentele instructie in milieukennis
krijgen. Er wordt van uitgegaan dat de Amerikaanse strijdkrachten op milieugebied ver gevorderd
zijn, met name in de sector materieel, maar ook qua opleiding. De Europese Unie moet nauwer
samenwerken met de VS en ervaringen in deze sector uitwisselen.
Strategie?n om militaire middelen in te zetten ter bescherming van het milieu
Voorkoming van milieucrises vergt infrastructuur, organisatie en meer middelen. Deze zijn in de
strijdkrachten beschikbaar. Tal van middelen die thans tot de militaire sector behoren, kunnen
worden gebruikt ter bescherming, verbetering en herstel van het milieu. Dit verloopt in essentie via
twee stappen: een inventarisatiefase, waarin wordt vastgesteld in hoeverre de militaire middelen
inzetbaar zijn en een politiek actieprogramma ter waarborging van hun beschikbaarheid.
De militaire middelen verschillen uiteraard aanzienlijk per land, maar zij omvatten goed opgeleid
personeel, technici, geavanceerde technologische uitrusting, organisatievermogen en militair
onderzoek en ontwikkeling. De militaire sector bekleedt in tal van opzichten een unieke positie
wanneer het aankomt op vergroting van het vermogen van de internationale burgermaatschappij om
milieustrategie?n uit te voeren. Militair personeel is uitstekend toegerust om in rampsituaties in actie
te komen. De strijdkrachten zijn, in tegenstelling tot burgerorganisaties, opgeleid, om onder extreme
(34) Charting potential uses of resources allocated to military activities for civilian endeavours to protect the
environment, UN: A46/364 1991.
DOC_NE\RR\370\370003 - 23 - PE 227.710/def.
omstandigheden taken uit te voeren. Zij kunnen eveneens worden ingezet voor interventies bij
milieu-ongelukken en voor de behandeling en vernietiging van uiterst giftige, radioactieve en andere
gevaarlijke stoffen.
Defensie beschikt eveneens over een grote hoeveelheid gegevens die kunnen bijdragen tot de
opsporing van veranderingen in de atmosfeer, in de zee en op het aardoppervlak, om aldus vooraf
te waarschuwen tegen milieurampen en deze te voorkomen. Militaire satellieten, vliegtuigen,
oppervlakteschepen en onderzee?rs zijn in staat aanvullende informatie te verzamelen over
klimaatveranderingen en over stromingen en temperatuurveranderingen in de zee. Voor militaire
doelen ontwikkelde radar kan worden ingezet voor milieudoelen. Infraroodradar kan
temperatuurveranderingen aan het aardoppervlak ontdekken. Amerikaanse militaire satellieten zijn
bijvoorbeeld gebruikt om het aantal walvissen vast te stellen, en om deze dieren te categoriseren en
te redden.
De milieuproblemen zijn mondiaal van aard en internationale samenwerking is dan ook van
doorslaggevende betekenis om in de toekomst milieurampen te voorkomen. Gemeenschappelijke
internationale actie kan ook een dubbel doel dienen; zij kan vertrouwen scheppen, juist vanwege haar
gemeenschappelijke aard; men helpt elkaar. Deze actie kan landen er eveneens van overtuigen een
redelijk deel van de milieuverantwoordelijkheid op zich te nemen, in verhouding tot hun
vermogen(34). Belangrijke sectoren voor gezamenlijke maatregelen kunnen zijn de overdracht van
technologie, gezamenlijke opleiding en instructie.
Milieustrategie?n moeten de bewaking van het milieu op aarde, de evaluatie van verzamelde
gegevens, de co?rdinatie van de wetenschappelijke werkzaamheden en de verspreiding van
informatie omvatten. Als bijzondere vorm van internationale hulp moeten nationale middelen ter
beschikking worden gesteld van EU en Verenigde Naties, zodat deze, indien nodig, ter beschikking
kunnen worden gesteld van een door een milieuramp getroffen land. In het kader van de
milieustrategie?n moet eveneens een mondiale inventaris worden opgesteld van middelen die
geschikt zijn voor de bescherming van het milieu.
Een uit civiel en militair personeel samengestelde rampeneenheid kan worden opgericht om in
noodgevallen te worden ingezet. Reeds thans is het een belangrijke taak van de strijdkrachten deel
te nemen aan internationale vredesbevorderende en humanitaire acties. Er moet echter verschil
worden gemaakt tussen dergelijke taken binnen de nationale grenzen en in de jurisdictie van een
ander land. In dit verband kan lering worden getrokken uit de ervaringen van de VN en uiteraard
dienen oefeningen en interventies op het grondgebied van een ander land te geschieden
overeenkomstig internationale wetten. Onderzocht moet worden welke middelen, als instrument voor
samenwerking in geval van milieurampen en -crises incidenteel, op lange termijn of op stand bybasis
ter beschikking kunnen worden gesteld van de VN of de Europese Unie.
De bi- en multilaterale militaire samenwerking is fors toegenomen. In het kader van de NAVO wordt
een Deens-Duits-Poolse eenheid opgezet die naast traditionele taken ook kan worden ingezet voor
civiele rampenhulp. In het voorjaar van 1999 zal deze eenheid naar verwachting operatief zijn.
Technologische middelen in het militaire establishment
De militaire sectoren van de lidstaten van de Europese Unie zijn vaak onderzoeks- en
ontwikkelingsintensief. De grote militaire mogendheden beschikken niet alleen over een enorme
(35) Voorstel 1995/96:12 Dienstplicht in vernieuwing.
(36) Opleiding van civieldienstplichtigen in milieudienst en Opleiding van milieudienstplichtigen, milieubrigade
Bor?s.
(37) Het opleidingsvoorstel is gebaseerd op het regiment in Bor?s, maar kan ook worden toegepast op andere
eenheden.
DOC_NE\RR\370\370003 - 24 - PE 227.710/def.
technologische capaciteit, maar deze is bovendien, in tegenstelling tot conventionele wapens, niet
het slachtoffer geworden van bezuinigingen. De ontwikkeling van nieuwe, verfijnde wapens gaat
door. De militaire sector zal op korte termijn vermoedelijk een van de belangrijkste consumenten
van geavanceerde technologie worden.
De meeste moderne technologie?n zijn duaal, d.w.z. ze kunnen worden gebruikt voor militaire en
civiele doelen. Dit houdt in dat militaire technologie?n zonder kostbare wijzigingen kunnen worden
overgebracht naar de civiele sector. Er zij echter op gewezen dat de uiterst gecompliceerde militaire
systemen, die gebaseerd zijn op geavanceerde technologie?n, niet zijn gebouwd voor milieudoelen,
maar bepaalde aanpassingen vergen.
De technologische capaciteit van de militaire organisatie in de meeste ontwikkelingslanden is niet
voldoende om het hoofd te bieden aan de milieuproblemen waarmee deze worden geconfronteerd.
De landen in het Gemenebest van Onafhankelijke Staten en de landen in Afrika vertonen een enorm
gebrek aan technologie en kennis omtrent het milieu. Vanuit internationaal standpunt is de
overdracht van technologie en kennis dan ook een uiterst belangrijke taak voor Defensie.
De verzameling van milieugegevens en waarnemingen kan worden vergemakkelijkt door de inzet
van schepen, vliegtuigen en ruimtevaartuigen om milieuvergrijpen zoals het storten van afval en het
lozen van olie, of natuurlijke gevaren zoals bosbranden, te ontdekken en op te sporen.
Een andere mogelijke toepassing van militaire middelen is het gebruik van militair vermogen om
bedrijvigheid die schadelijk kan zijn voor het milieu in het oog te houden. Militaire middelen kunnen
eveneens worden gebruikt om landbouw, droogte, bosaanplant en grondgebruik in het oog te houden.
Andere toepassingsgebieden kunnen zijn hulpacties in ontwikkelingslanden o.a. in de vorm van
vervoer en inzet bij rampen, het storten van kalk in zee?n en bossen met behulp van militaire
vliegtuigen en vaartuigen, maar eveneens de bestrijding van olielozingen en onderzoeks- en
ontwikkelingsmiddelen ten behoeve van algemene milieu-acties.
Soldaten in dienst van het milieu - een voorbeeld
Op 13 december 1996 besloot de Zweedse Rijksdag tot een speciale investering voor milieubeheer
binnen Defensie, en tot de uiteindelijke opleiding van tienduizend dienstplichtigen per jaar in het
kader van de bescherming van de burgerbevolking(35). Het besluit is tot nu toe nog niet uitgevoerd,
maar het diende als uitgangspunt voor een voorstel van een groep officieren(36). Het voorstel werd
op een hoorzitting van de Subcommissie veiligheid en ontwapening van het Europees Parlement op
19 mei 1998 gepresenteerd. Hieronder volgt een korte samenvatting(37).
De opleiding tot milieubeschermingssoldaat in het kader van de basisopleiding voor dienstplichtigen
is volstrekt mogelijk en eveneens noodzakelijk om de middelen en de capaciteit te krijgen die nodig
zijn voor de aanpak van milieuproblemen. De opzet van een dienstplichtopleiding in milieudienst
benut aanzienlijke maatschappelijke middelen en zorgt voor een nieuwe bron van internationale
milieu-investeringen.
DOC_NE\RR\370\370003 - 25 - PE 227.710/def.
De opleiding van milieusoldaten kan gebeuren in samenwerking met de diverse instanties van
Defensie, gemeenten, provinciale besturen, universiteiten en hogescholen, maar eveneens
milieu-organisaties, bedrijfsleven (b.vj. petrochemische industrie, energie-industrie,
winningsindustrie en andere verwerkende industrie?n) en internationale partners.
De milieudienstplichtigen moeten in eerste instantie worden opgeleid voor de bedreiging van het
milieu die in oorlogstijd toeneemt, maar eveneens om in vrede en oorlogstijd te worden ingezet als
reddings- en opruimeenheden. Uiteindelijk worden volgens het voorstel zes compagnie?n per
milieubrigade opgeleid in twee lichtingen, d.w.z in totaal 12 compagnie?n per brigade per jaar. De
opleiding is in handen van een opleidingsleider, een hoofd verkenning en informatie en een
commandant. Deze personen geven leiding aan zes milieucompagnie?n die bestaan uit een
compagniescommandant, een milieutechnicus, een compagnietechnicus, een adjudant en 12
opleiders. De milieutechnicus onderhoudt nauwe contacten met de BB, maar eveneens met
onderzoekers. Ter ondersteuning van hun werkzaamheden beschikken ze over een intendancedienst,
een kantine en milieudienstplichtigen en gewone dienstplichtigen. In eerste instantie ontvangen de
groepshoofden een opleiding als leider, en een zekere fundamentele opleiding op het gebied van
milieubescherming.
In de eerste fase van de opleiding moeten de soldaten een fundamentele gevechts- en
milieubeschermingsopleiding krijgen waarbij de nadruk valt op de gevechtsopleiding en de
lichamelijke training. Daarop volgen milieu-opleiding en materiaalinstructie, die zijn ingesteld op
de respectieve posities van de soldaten. De eindfase van de opleiding wordt gebruikt voor
gereserveerde, d.w.z. geplande milieu-acties. Tijdens de basisopleiding kunnen
milieudienstplichtigen niet alleen worden ingezet voor geplande milieu-acties, maar bij acute
milieurampen kunnen zij hulp verlenen in geval van bosbranden, sneeuwstormen,
aardverschuivingen en dergelijke. Als een milieubrigade bestaan had, was het mogelijk geweest snel
en doelmatig op te treden bij de overstromingen in Polen, Tsjechi? en Duitsland in 1997, de
dijkdoorbraak in Spanje en de aardverschuiving in Itali? in 1998.
Na de basisopleiding moet het opgeleide personeel in vredestijd en in oorlog vijf jaar lang binnen
24 tot 48 uur mobilisabel zijn ingeval van milieurampen of andere noodsituaties. Dit kan wettelijk
verplicht worden gesteld of op vrijwillige basis geschieden.
In operatief verband is de milieubeschermingscompagnie een mobiele eenheid met als voornaamste
taak binnen en buiten de nationale grenzen Zweedse gemeenten te saneren en de door andere landen
geuite saneringswensen uit te voeren. (Alleen al in Zweden bevinden zich 10.000 "milieubommen"
van verschillende aard die moeten worden gesaneerd.) De compagnie vervult haar taken zelfstandig
of in samenwerking met andere compagnie?n en eenheden van de BB, onder leiding van de BB en/of
van de gemeente die de opdracht verstrekt. Doordat zij beschikt over eigen vervoer kan de
compagnie bij nationale acties binnen drie etmalen worden herverdeeld over diverse taken.
Evenals het geval is bij VN-vredestaken, kunnen milieubeschermingssoldaten in internationaal
verband en op basis van vrijwilligheid dienst doen.
DOC_NE\RR\370\370003 - 26 - PE 227.710/def.
BIJLAGE
19 mei 1995 B4-0551/95
ONTWERPRESOLUTIE
ingediend overeenkomstig artikel 45 van het Reglement
door Elisabeth Rehn
over de mogelijke aanwending van voor militaire doeleinden bedoelde middelen ten behoeve van
milieustrategie?n,
opgenomen bij besluit van de Commissie buitenlandse zaken, veiligheids- en defensiebeleid
Het Europees Parlement,
A. overwegende dat de huidige internationale ecologische en milieuproblemen worden gekenmerkt
door nieuwe bronnen van onzekerheid en conflicten,
B. overwegende dat deze veranderingen dienen te worden weerspiegeld in de inhoud en vorm van
maatregelen waarmee veiligheid kan worden gecre?erd en gehandhaafd, met andere woorden
in veiligheids- en defensiebeleid,
C. rekening houdend met de noodzaak van een herschikking van de doelen en middelen voor deze
beleidsterreinen,
D. overwegende dat het voor een dergelijk initiatief noodzakelijk is toereikende middelen vrij te
maken, teneinde de uitdagingen van de milieubescherming op doeltreffende wijze te kunnen
aangaan en rekening houdend met het unieke potentieel van militaire inrichtingen voor de
uitbreiding van de mogelijkheden om dit doel te bereiken,
E. overwegende dat het initiatief tot integratie van voor militaire doeleinden bedoelde middelen
in milieustrategie?n voor de Europese Unie een kans zou zijn om een voortrekkersrol te
vervullen op het gebied van nieuwe en vreedzame middelen,
F. overwegende dat de kosten van de tenuitvoerlegging van deze strategie?n in de komende tien
jaar kunnen oplopen tot 774 miljard dollar en dat daaruit blijkt dat samenwerking noodzakelijk
is,
G. overwegende dat er een nieuw scala van tot dusver niet onderzochte mogelijkheden is ontstaan
als gevolg van de nieuwe internationale situatie, de politieke ontspanning en de militaire
de?scalatie,
1. stelt voor een Europees actieplan op te stellen voor de integratie van voor militaire doeleinden
bedoelde middelen in milieustrategie?n.
(38) Bron: Stockholm International Peace Research Institute (SIPRI). IN 1988 bedroegen de wereldwijde militaire
uitgaven rond 1066 miljard dollar, in 1997 schatte SIPRI de uitgaven op ca. 704 miljard dollar.
DOC_NE\RR\370\370003 - 27 - PE 227.710/def.
26 november 1998
ADVIES
(artikel 147 van het Reglement)
aan de Commissie buitenlandse zaken, veiligheids- en defensiebeleid
inzake milieu, veiligheid en buitenlands beleid (verslag-Theorin)
Commissie milieubeheer en volksgezondheid en consumentenbescherming
Rapporteur voor advies: Karl-Erik Olsson
PROCEDURE
De Commissie milieubeheer, volksgezondheid en consumentenbescherming benoemde op haar
vergadering van 20 juli 1998 de heer Olsson tot rapporteur voor advies.
Zij behandelde het ontwerpadvies op haar vergaderingen van 12 oktober en 25 november 1998.
Op laatstgenoemde vergadering hechtte zij met 26 stemmen voor en 2 tegen bij 1 onthouding haar
goedkeuring aan de conclusies ervan.
Aan de stemming namen deel: de leden Collins, voorzitter; Dybkj?r, ondervoorzitter; Olsson,
rapporteur voor advies; d'Aboville, Blokland, Bowe, Breyer, Cabrol, Correia, Eisma, Estevan Bolea
(verving B?b?ar), Flemming, Florenz, Gonz?lez ?lvarez, Graenitz, Hulth?n, Kuhn, Lange (verving
D?ez De Rivera Icaza), Leopardi, McKenna, Oomen-Ruijten, Pimenta (verving Burtone), Pollack,
Roth-Behrendt, Tamino, Trakatellis, Valverde L?pez, Virgin en White.
1. INLEIDING
De ineenstorting van de Sovjet-Unie, het einde van de Koude Oorlog en de daaropvolgende
ontwapening hebben ertoe geleid dat de wereldwijde militaire uitgaven sinds 1988 met 34% zijn
gedaald(38). Hierdoor zijn omvangrijke middelen vrijgekomen; tegelijkertijd vormen factoren als
bevoorradingscrises, milieuproblemen, migratie, nationalisme, etnische conflicten en
grensoverschrijdende criminaliteit in toenemende mate een bedreiging van de internationale
stabiliteit. Andere factoren die een rol spelen bij de ontwikkeling van de veiligheid op lange termijn
zijn bijvoorbeeld de vernietiging van het milieu en gebrek aan drinkwater en voedsel.
Dit betekent dat milieu-overwegingen in alle opzichten moeten worden ge?ntegreerd in het
veiligheidsbeleid en dat milieu-investeringen een belangrijke rol spelen in het streven naar stabiele
veiligheid in de toekomst.
DOC_NE\RR\370\370003 - 28 - PE 227.710/def.
2. ALGEMENE OPMERKINGEN
Er is vandaag de dag geen sprake van een rechtstreekse militaire bedreiging van Europa en de kans
op een grootschalige oorlog is vrijwel nihil. Tegelijkertijd zijn er evenwel andere, niet-militaire
bedreigingen ontstaan, zoals de aanhoudende vernietiging van het milieu. Tekort aan drinkwater,
woestijnvorming, klimaatverandering en ongevallen in chemische bedrijven en kerncentrales vormen
een re?el gevaar voor de internationale veiligheid. De rechten op de slinkende natuurlijke
rijkdommen zijn niet langer voornamelijk een instrument van het marktbeleid, maar vaak zelf de
oorzaak van internationale conflicten.
Het begrip Europese veiligheid en defensie moet dan ook in die zin worden verruimd dat in grote
mate rekening wordt gehouden met factoren die het milieu bedreigen. De militaire sector kan met
zijn middelen en bekwaamheden bijdragen tot verbetering van de milieubescherming, bijvoorbeeld
via satellietbewaking, sanering na ongevallen in industriebedrijven en kerncentrales en acties bij
natuurrampen. Uw rapporteur is van oordeel dat op de nieuwe bedreigingen vooral moet worden
gereageerd met een verschuiving van de begrotingsmiddelen van defensie-activiteiten naar
milieumaatregelen onder niet-militair beheer, zoals preventieve milieu-acties, sanering van bodem
en water, meer reddingsoperaties en rampenbestrijding, alsmede internationale milieuhulp.
Defensie-activiteiten en de wapenindustrie hebben een uiterst negatieve invloed op het milieu; zo
leiden militaire transporten bijvoorbeeld tot uitstoot van broeikasgassen en verzurende stoffen, en
valt grote schade aan de biologische diversiteit te constateren op militaire oefenterreinen, die dan
ook eerst moeten worden gesaneerd voordat zij voor civiele doeleinden kunnen worden gebruikt.
Ondanks hun invloed op het milieu vallen defensie-activiteiten van oudsher niet onder de
milieuwetgeving van de burgermaatschappij. Gezien de steeds grotere druk op het milieu zou ook
de landsverdediging de bestaande milieuwetgeving moeten naleven, en aansprakelijk moeten worden
gesteld voor de sanering van gebieden die schade hebben opgelopen door vroegere militaire
activiteiten. Defensie kan ook een milieuvriendelijker gezicht krijgen door milieudoelstellingen te
defini?ren en het eigen personeel een milieu-opleiding te geven.
Een van de wellicht grootste milieuproblemen die uit de wereldwijde ontwapening voortvloeien is
het gebrek aan controle op afval van vroegere kernwapenactiviteiten en opslagplaatsen voor
biologische en chemische wapens. Het is vaak duurder dergelijke wapens te vernietigen dan ze te
produceren. Voor chemische wapens bedraagt de prijs van vernietiging bijvoorbeeld het tienvoudige
van de productieprijs.
De chaotische economische situatie in Rusland en de voormalige Sovjetrepublieken heeft geleid tot
een gebrek aan controle op overtollige wapens en de opslag hiervan, alsmede tot vertraging bij de
vernietiging van deze wapens. Uw rapporteur dringt dan ook bij de lidstaten aan op intensievere
internationale samenwerking, bijvoorbeeld in het kader van de Verenigde Naties of het Partnerschap
voor vrede, met het doel deze wapens op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze te vernietigen.
Aangezien de defensie-industrie in de meeste lidstaten van de EU in bepaalde regio's geconcentreerd
is, kan de lopende ontwapening tot aanzienlijke regionale crises leiden. De EU en de lidstaten
moeten daarom alles in het werk stellen om de militaire productie en techniek te doen overschakelen
op civiele producten en toepassingen, met behulp van zowel nationale als door de EU gefinancierde
programma's.
DOC_NE\RR\370\370003 - 29 - PE 227.710/def.
3. CONCLUSIES
De Commissie milieubeheer, volksgezondheid en consumentenbescherming verzoekt de ten
principale bevoegde Commissie buitenlandse zaken, veiligheids- en defensiebeleid de volgende
conclusies in haar verslag op te nemen:
A. overwegende dat conflicten in de wereld vaker nationaal dan internationaal van aard zijn en dat
de internationale conflicten die zich voordoen in toenemende mate draaien om de toegang tot
of de beschikbaarheid van vitale hulpbronnen, met name water, voedsel en brandstof,
B. overwegende dat de toegang tot en beschikbaarheid van deze essenti?le natuurlijke hulpbronnen
samenhangen met de achteruitgang en vervuiling van het milieu en er zowel de oorzaak als het
gevolg van zijn, en overwegende dat hieruit logischerwijze voortvloeit dat conflictpreventie
zich in toenemende mate op deze kwesties dient te richten,
C. overwegende dat de druk op vruchtbaar en bewoonbaar land, die altijd een belangrijke oorzaak
van spanningen en conflicten is geweest, in toenemende mate wordt veroorzaakt door de
achteruitgang van het milieu, en in het bijzonder door klimaatverandering en de stijging van
de zeespiegel die daar het gevolg van is,
D. overwegende dat al deze factoren, die vooral de armste en kwetsbaarste volkeren van de wereld
treffen, leiden tot een toename van het aantal "milieuvluchtelingen", hetgeen zowel een
rechtstreekse druk uitoefent op het communautaire immigratie- en justiti?le beleid, op
ontwikkelingshulp en op uitgaven aan humanitaire hulp als een indirecte druk in de vorm van
verhoogde veiligheidsproblemen voor de EU veroorzaakt door de regionale instabiliteit in
andere delen van de wereld,
E. overwegende dat volgens diepgaand internationaal onderzoek dat is bijeengebracht en
gepubliceerd door het Climate Institute te Washington het aantal "milieuvluchtelingen"
momenteel het aantal "traditionele vluchtelingen" overtreft (25 miljoen tegen 22 miljoen), en
dat dit aantal tegen 2010 naar verwachting zal zijn verdubbeld en in het ergste geval nog veel
hoger kan zijn,
F. overwegende dat de kwestie van "milieuvluchtelingen" slechts een symptoom is van een
humanitaire ramp van veel grotere omvang die de 1,3 miljoen mensen betreft die volgens de
definitie van de VN in absolute armoede leven; overwegende dat ruim een kwart van deze
mensen poogt te overleven in gebieden met een uiterst kwetsbaar milieu en de belangrijkste
oorzaak zijn van wereldwijde milieuproblemen zoals ontbossing en woestijnvorming,
G. overwegende dat sinds het einde van de Koude Oorlog de aanpak van wereldwijde problemen
voor het grootste deel is ontdaan van de eerdere dominant aanwezige ideologische context en
nu veel minder wordt gekarakteriseerd door het streven naar een militair evenwicht, maar dat
dit feit nog tot uiting moet komen in het stelsel van de VN voor een wereldwijd bestuur door
de samenhang en doeltreffendheid van zowel de militaire als de niet-militaire componenten van
het veiligheidsbeleid te benadrukken,
H. overwegende dat echter de uitbreiding van activiteiten van de VN op het gebied van politieke
en veiligheidskwesties vooral niet-militair van aard is en met name te maken heeft met het
verband tussen handel, hulp, milieu en duurzame ontwikkeling,
1. verzoekt de Commissie aan de Raad en het Parlement een gezamenlijke strategie voor te
stellen, zoals voorzien in het Verdrag van Amsterdam, waarin de GBVB-component van het
DOC_NE\RR\370\370003 - 30 - PE 227.710/def.
beleid van de EU wordt gecombineerd met het communautaire beleid op het gebied van handel,
hulp, ontwikkelingssamenwerking en internationale milieukwesties voor de periode 2000-2010,
teneinde de volgende kwesties en de verbanden daartussen aan te pakken:
a) landbouw- en voedselproductie en de achteruitgang van het milieu;
b) watertekorten en grensoverschrijdende watervoorziening;
c) ontbossing en het herstel van koolstofputten;
d) werkloosheid, onvolledige werkgelegenheid en absolute armoede;
e) duurzame ontwikkeling en klimaatverandering;
f) ontbossing, woestijnvorming en bevolkingsgroei;
g) het verband tussen bovengenoemde punten met de opwarming van de aarde en de
humanitaire en ecologische gevolgen van steeds vaker voorkomende klimatologische
rampen;
2. is van mening dat de gezamenlijke strategie van de EU elk van bovengenoemde factoren dient
te benaderen in de context van de afzonderlijke of gezamenlijke bijdrage ervan aan de
internationale criminaliteit, met name drugssmokkel, de groeiende immigratiedruk op de EU
en de gevolgen voor het communautaire buitenlands, ontwikkelings- en veiligheidsbeleid tegen
de achtergrond van de gevolgen voor de regionale stabiliteit en ontwikkeling;
3. stelt vast dat milieuproblemen vandaag de dag de grootste bedreiging van de mensheid vormen
en dat het huidige vijandbeeld bestaat uit klassieke markconflicten, en zelfs niet-militaire
bedreigingen zoals bevoorradingscrises en milieuproblemen omvat;
4. stelt vast dat preventieve milieumaatregelen een belangrijk instrument van het veiligheidsbeleid
zijn; dringt er daarom bij de lidstaten op aan in hun lange-termijnoverwegingen en -plannen op
het gebied van defensie en veiligheid en in hun militaire onderzoek doelstellingen op het gebied
van milieu en volksgezondheid op te nemen;
5. erkent de belangrijke rol die het leger speelt in de democratische samenleving, de taken van het
leger voor de verdediging van het land en het feit dat initiatieven voor vredeshandhaving en
vredestichting een wezenlijke bijdrage kunnen leveren aan het voorkomen van schade aan het
milieu;
6. dringt er bij de lidstaten op aan de voor de burgermaatschappij geldende milieuwetgeving ook
op alle militaire activiteiten toe te passen en defensie aansprakelijk te stellen voor het
onderzoeken, opruimen en saneren van gebieden die schade hebben opgelopen als gevolg van
vroegere militaire activiteiten, zodat deze gebieden opnieuw voor civiele doeleinden kunnen
worden gebruikt; wijst erop dat dit met name van belang is met betrekking tot de omvangrijke
stortplaatsen voor chemische en conventionele munitie langs de kusten van de EU;
7. dringt er bij alle lidstaten op aan doelstellingen op het gebied van milieu en volksgezondheid
te formuleren en plannen uit te werken voor de verbetering van activiteiten ten behoeve van het
milieu en de volksgezondheid binnen de strijdkrachten van ieder land;
8. stelt vast dat de wereldwijde veiligheidssituatie drastisch is veranderd als gevolg van het einde
van de Koude Oorlog en de gedaalde behoefte aan militaire middelen; dringt bij de lidstaten
aan op een radicale verschuiving van de begrotingsmiddelen van de militaire sector, onder
andere voor direct of indirect militair onderzoek, naar andere sectoren, zoals reddingsoperaties,
rampenbestrijding, water- en bodemsanering en preventieve maatregelen ter bescherming van
het milieu en de bevolking en op de oprichting in de militaire sector van speciale milieueenheden
die snel kunnen worden ingezet bij rampen;
DOC_NE\RR\370\370003 - 31 - PE 227.710/def.
9. acht het gebruik van radioactieve energiebronnen (RTG?s) in ruimtevaartuigen voor zowel
militaire als civiele ruimtevaartprogramma?s (zoals de ruimtesonde Cassini die de aarde volgend
jaar rakelings zal passeren) en de nog altijd voortdurende ontwikkeling van "star wars"-
systemen een grote bedreiging voor het milieu, en roept op tot het onmiddellijk stopzetten van
dergelijke activiteiten, aangezien het nu voor bijna alle ruimtevluchten mogelijk is
zonnepanelen te ontwikkelen als alternatieven voor RTG?s;
10. stelt vast dat een van de wellicht grootste bedreigingen van het milieu in de nabijheid van de
EU het gebrek aan controle op afval van vroegere kernwapenactiviteiten en opslagplaatsen voor
biologische en chemische wapens is, alsmede de ontbrekende sanering na militaire activiteiten;
wijst erop hoe belangrijk het is dat de lidstaten naar intensievere internationale samenwerking
streven, bijvoorbeeld in het kader van de VN of het Partnerschap voor vrede, met het doel
dergelijke wapens op een zo milieuvriendelijk mogelijke wijze te vernietigen;
11. ziet het systeem van het Amerikaanse leger voor manipulatie van de ionosfeer, HAARP, dat
in Alaska is opgesteld in het kader van de ontwikkeling en opstelling van elektromagnetische
wapensystemen voor zowel externe als interne veiligheidsdoeleinden, als een van de ernstigste
nieuwe militaire bedreigingen voor het wereldklimaat en de volksgezondheid, aangezien het
ontworpen is om het uiterst gevoelige en energierijke deel van de biosfeer voor militaire
doeleinden te manipuleren, terwijl nog niet alle effecten daarvan duidelijk zijn, en verzoekt de
Commissie, de Raad en de lidstaten er bij de regeringen van de VS, Rusland en alle andere
landen die zich met dergelijke activiteiten bezighouden op aan te dringen hiermee te stoppen
en zich in te spannen voor een wereldwijd verdrag om dergelijk wapentuig te verbieden;
12. roept in het bijzonder op tot het sluiten van een internationaal verdrag voor een wereldwijd
verbod op onderzoek en ontwikkeling, zowel in de militaire als in de civiele sector, die erop
gericht is om kennis omtrent de werking van de menselijke hersenen op basis van chemische
of elektrische processen, geluidstrillingen of anderszins in te zetten voor de ontwikkeling van
wapens die het mogelijk maken om mensen op enigerlei wijze te manipuleren, met inbegrip van
een verbod op alle eventuele huidige of toekomstige toepassingen van dergelijke systemen;
13. is gezien het bovenstaande van mening dat de bedreiging voor het wereldmilieu die wordt
gevormd door het bestaan en het mogelijke onvoorziene of onbevoegde gebruik van
kernwapens momenteel veel groter is dan enige denkbare bedreiging voor de verdediging en
veiligheid van de vijf offici?le kernwapenlanden zoals gedefinieerd door het Verdrag inzake
de niet-verspreiding van kernwapens (NPT), ter afwering waarvan dergelijke wapens
oorspronkelijk zijn ontworpen en opgesteld;
14. is van mening dat gezien de uiterst moeilijke omstandigheden waar de landen van de
voormalige Sovjet-Unie mee te kampen hebben de bedreiging voor zowel het wereldwijde als
het plaatselijke milieu die wordt gevormd door de verslechterende toestand van kernwapens en
nucleair materiaal in deze landen reden te meer is om zo snel mogelijk een verdrag te sluiten
inzake de verdere stapsgewijze vernietiging van kernwapens;
15. verzoekt de Raad en in het bijzonder de Britse en Franse regeringen om het voortouw te nemen
binnen het kader van het NPT en de Ontwapeningsconferentie met betrekking tot verdere
onderhandelingen inzake het volledig naleven van toezeggingen betreffende de vermindering
en afschaffing van kernwapens op zo kort mogelijke termijn, teneinde een niveau te bereiken
waarbij de wereldwijde voorraad overblijvende kernwapens voorlopig geen bedreiging meer
vormt voor de toestand en duurzaamheid van het wereldmilieu;
DOC_NE\RR\370\370003 - 32 - PE 227.710/def.
16. stelt vast dat aanzienlijk gedaalde defensie-uitgaven tot ernstige regionale problemen kunnen
leiden en dringt er bij de lidstaten op aan zich nog meer in te zetten voor herori?ntatie van de
militaire productie en techniek op civiele producten en toepassingen, met behulp van zowel
nationale programma's als communautaire initiatieven zoals het KONVER-programma;
17. verzoekt het Voorzitterschap van de Raad en de Commissie om overeenkomstig artikel J.7 van
het Verdrag betreffende de Europese Unie verslag uit te brengen aan het Europees Parlement
over de positie van de Unie met betrekking tot de punten die in deze resolutie naar voren zijn
gebracht in het kader van de komende vergaderingen van de Verenigde Naties en van de
agentschappen en organen van de VN, met name de NPT-voorbereidingscommissie 1999, de
Ontwapeningsconferentie en alle andere relevante internationale fora;
18. verzoekt de Raad er intensiever voor te ijveren dat de VS, Rusland, India en China de
overeenkomst van Ottawa van 1997 inzake het verbod op anti-personenmijnen onverwijld
ondertekenen.


(7 votes)
LO-USAJuly2002-2.jpg
Lo- USA, July 2nd - 2002478 viewsChemtrailer; Exotic weapons..
(6 votes)
god1.jpg
EA467 viewsLike his counterparts Anu and Enki/Ea, several of Enlil's characteristics formed the theological background of later Canaanite and Israelite traditions. The Hebrew patriarch Abraham was said to have come from "Ur of the Chaldeans," directly downriver from Nippur, where Enlil's center of worship lay. Abraham's family certainly knew the stories of Enlil, Anu, and Enki. While Abraham rejected the polytheism of Babylonian religion, certain stories involving Enlil seem to have found their way into Israelite tradition. The clearest of these is the story of Enlil sending the Great Flood to destroy mankind. However, in the Hebrew version, there is only one God; and thus Yahweh is both the originator of the flood (Enlil's role) and the deity who warns Noah of its coming (Enki's role).

Because of his connection with water, Enki/Ea actually is also the patron god of the (hand-)washing and purifying rituals and the patron god of the exorcists.
The name of Ea; Water-house has the same meaning as Narayana, an other name of Brahma. Actually, as Lord of the Apsu, the realm of Light and wisdom, Enki is comparable with Michael, the Archangel of the Day. After choosing side for the true God, Abraham left Sumer and his teachings influenced Zoroaster; Parsism, Islam, Hindu Brahmin, and of course the Jews as well as Christianity. The titles -maker of all the gods that exist-, -wise, cunning, artful creator of every shape- and -the holy lamb residing in the middle of the deep waving sea, where no one dares stare- only add to this connection and even link him to Jesus.
The meaning of the name Job, (Ayub, aya abu) is thought to be; the pursued, or, where is my father, but is more likely to mean Ayah is my father. Job (Yob) is mentioned together with Noah and Daniel in the book Ezekiel (Eze 14;12-23). Noah, was the uta Noa pishtim of the Gilgamesh epos, radiant Noah the pious one, and Daniel was said to be living at the Babylonian court of Nebuchadnezzar.II. They lived in the Northern area of Sumeria; Assyria, Persia, where the Aryan people came from. The name Aya also resounds in names like; Arisai, Ma?dai, and Jeremai and the title/name of God; ..
Adonai; Lord Aya.

Ahyah asher ahyah.
(ehyeh asher ehyeh)
Ex 3:14


and, he said?;

You will say Ahyah sent me?


So, if anything He?s name should be Ahyah.
.
Ahyah asher ahyah

would then read;

It is Ahyah who I am. [EA?]

I Am that I Am (Hebrew: אהיה אשר אהיה, pronounced Ehyeh asher ehyeh [ʔehˈje ʔaˈʃer ʔehˈje] is a common English translation (King James Bible and others) of the response God used in the Bible when Moses asked for His name (Exodus 3:14). It is one of the most famous verses in the Torah.[citation needed] Hayah means "existed" or "was" in Hebrew; "ehyeh" is the first person singular imperfect form. Ehyeh asher ehyeh is generally interpreted to mean I am that I am, though it more literally translates as "I-shall-be that I-shall-be."
The word Ehyeh is used a total of 43 places in the Old Testament, where it is usually translated as "I will be" -- as is the case for its first occurrence, in Exodus 3:12 -- or "I shall be," as is the case for its final occurrence in Zechariah 8:8. It stems from the Hebrew conception of monotheism that God exists by himself, the uncreated Creator who does not depend on anything or anyone; therefore I am who I am. Some scholars state the Tetragrammaton itself derives from the same verbal root, but others counter that it may simply sound similar as intended by God, such as Psalm 119 and the Hebrew words "shoqed" (watching) and "shaqed" (almond branch) found in Jeremiah 1:11-12.
Roman Catholic Church interpretation
The Roman Catholic Church's interpretation has been summarized in the Catechism of the Catholic Church. The interpretation is found in numbers 203-213.
Some of the salient points are the following:
203
God revealed himself to his people Israel by making his name known to them. A name expresses a person's essence and identity and the meaning of this person's life. God has a name; he is not an anonymous force. To disclose one's name is to make oneself known to others; in a way it is to hand oneself over by becoming accessible, capable of being known more intimately and addressed personally.
206
In revealing his mysterious name, YHWH ("I AM HE WHO IS", "I AM WHO AM" or "I AM WHAT I AM"), God says who he is and by what name he is to be called. This divine name is mysterious just as God is mystery. It is at once a name revealed and something like the refusal of a name, and hence it better expresses God as what he is - infinitely above everything that we can understand or say: he is the "hidden God", his name is ineffable, and he is the God who makes himself close to men.
207
God, who reveals his name as "I AM", reveals himself as the God who is always there, present to his people in order to save them.
210
After Israel's sin, when the people had turned away from God to worship the golden calf, God hears Moses' prayer of intercession and agrees to walk in the midst of an unfaithful people, thus demonstrating his love. When Moses asks to see his glory, God responds "I will make all my goodness pass before you, and will proclaim before you my name 'the LORD' [YHWH]." Then the LORD passes before Moses and proclaims, "YHWH, YHWH, a God merciful and gracious, slow to anger, and abounding in steadfast love and faithfulness"; Moses then confesses that the LORD is a forgiving God.
211
The divine name, "I Am" or "He Is", expresses God's faithfulness: despite the faithlessness of men's sin and the punishment it deserves, he keeps "steadfast love for thousands"... By giving his life to free us from sin, Jesus reveals that he himself bears the divine name: "When you have lifted up the Son of man, then you will realize that "I AM"."
212
In God "there is no variation or shadow due to change."
213
The revelation of the ineffable name "I AM WHO AM" contains then the truth that God alone IS. The Greek Septuagint translation of the Hebrew Scriptures, and following it the Church's tradition, understood the divine name in this sense: God is the fullness of Being and of every perfection, without origin and without end. All creatures receive all that they are and have from him; but he alone is his very being, and he is of himself everything that he is.
[edit] Kabbalist interpretation
Kabbalists have long deemed that the Torah contains esoteric information. The response given by God is considered significant by many Kabbalists, because it is seen as proof in the divine nature of God's name, a central idea in Kabbalah (and to a lesser degree Judaism in general).
[edit] Other views
Some religious groups believe that this phrase or at least the "I am" part of the phrase is an actual name of God, or to lesser degree the sole name of God. It can be found in many lists where other common names of God are shown.
In the Hindu Advaita Vedanta, the South Indian sage Ramana Maharshi mentions that of all the definitions of God, "none is indeed so well put as the biblical statement ?I am that I am?". He maintained that although Hindu scripture contains similar statements, the Mahavakyas, these are not as direct as Jehovah. [1] Further the "I am" is explained by Sri Nisargadatta Maharaj as an abstraction in the mind of the Stateless State, of the Absolute, or the Supreme Reality, called Parabrahman. It is pure awareness, prior to thoughts, free from perceptions, associations, memories.
To New Age author Eckhart Tolle, God is and God is omnipresent, in everyone and everything. A name, like all words, is just an abstract label, a "sign post" that points to a meaning: God is presence. God is real. "And what is God's self-definition in the Bible? Did God say, "I have always been, and I always will be?" Of course not. That would have given reality to past and future. God said: "I AM THAT I AM." No time here, just presence."[2]


(5 votes)
ArchAngelMichael.jpg
Arch Angel Michael - Book of Henoch541 viewsen.wikipedia.org/wiki/Michael_(archangel)

War of the Sons of Light Against the Sons of Darkness
In the War of the Sons of Light Against the Sons of Darkness, Michael is described as the prince of light, leading forces of good against the darkness of evil, who is led by Belial. He is described as the "viceroy of heaven", a title that is said to have formerly belonged to The Morning Star.


[edit] Book of Enoch
Michael is designated in the Book of Enoch, as "the prince of Israel" and the "archistratege" of God. He is the angel of forbearance and mercy (Enoch, xl:3) who taught Enoch the mysteries of clemency and justice (lxxi:2). In the book of Jubilees (i:27 and ii:1), the angel who is said to have instructed Moses on Mount Sinai and to have delivered to him the tables of the Law is most probably Michael.

Enoch 9:1 states that Michael, along with Gabriel, Raphael, Uriel and Suriel head the cries of men under the strain of the Watchers and their giant offspring. It was Michael and his compatriots that beseeched God on behalf of men, prompting Yahweh to call Enoch to prophethood.

In Enoch 10:15 Yahweh says to Michael; "Go and announce his crime to Samyaza, and to the others who are with him, who have been associated with women, that they might be polluted with all their impurity. And when all their sons shall be slain, when they shall see the perdition of their beloved, bind them for seventy generations underneath the earth, even to the day of Judgement, and of consumation, until the judgement, the effect of which will last forever and be completed."

Enoch 20:5 says that Michael presides over human virtue in order to command nations.

Enoch 24:4-10 has Enoch before the Tree of Life/Mercy, and Michael explains to him that he should not touch it, for it is for those who are 'elect' after the day of Judgement.

Enoch 40:8 says that Michael is patient and merciful

Enoch 53:6 states that Michael, along with Gabriel, Raphael and Phanuel shall be strengthened during the Battle of Armageddon.

Enoch 58 shows Enoch overcome with terror over a vision he has, and Michael is quick to interpret. The terror is only for those who turn on Yahweh, that the Day of Judgement is for the elect, a day of covenant, while for sinners it is a day of inquisition.

Enoch 66:14-15 has Michael explaining to Enoch that the evil spirits [demons] shall bear witness against those of the flesh who supported them. Yet Enoch is told that Michael holds a secret oath so that the elect shall not perish by their knowledge like the sinners, Enoch 68:20-22.

Enoch 70:11-16 shows that Michael, Gabriel, Raphael and Phanuel always 'escort' Yahweh [God the Father], whenever He leaves His Throne.


(5 votes)
Image10.jpg
EU - Parliament - 3rd Tower of Babel in History, already 2 times destroyed in our history (at The End of the Age of Ram); in 689 BC and once again in 482 BC by Xerxes.523 viewsToren van Babel
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Pieter Brueghel de Oude, De toren van BabelDe toren van Babel is een bouwwerk gekend uit de bijbel dat refereert aan de Babylonische ziggoerats. Volgens het Bijbelboek Genesis was Babel de eerste stad die de nakomelingen van Noach bouwden in de vlakte van Sinear. Hun leider was Nimrod en onder zijn bewind wilde men een toren bouwen die 'tot aan de hemel' zou reiken.

Om de macht van dat ongedeelde volk te beperken, dat tegen Gods bevel in bijeenbleef, verwarde Hij hun taal en verspreidde hen over de hele aarde. Zo kwam het dat de toren en de stad niet afgebouwd werden. Volgens de bijbel is dit ook de reden waarom de stad Babel genoemd werd. (In het Hebreeuws betekent Balal "verwarren".) Uit deze ontstaansgeschiedenis van de talen is de uitdrukking 'Babylonische spraakverwarring' (Een situatie waarin allen door elkaar praten en niemand er meer wijs uit wordt.) voortgekomen.


[bewerk] Hoogte van de toren
De toren van Babel heeft echt bestaan. Op spijkerschrifttabletten zijn vermeldingen gevonden van een ziggoerat, een trapvormige tempeltoren, die 91 meter hoog was op een basis van 91 x 91 meter. De toren hoorde bij de tempel van Mardoek, de voornaamste god van Babyloni?. De Babyloni?rs noemden hun toren Bab-Iloe, Poort van God.

Uit de spijkergeschriften blijkt dat men met de toren daadwerkelijk de hemel wilde bereiken. De hoogte van de toren is speculatief omdat verschillende bronnen geen eenduidig beeld geven. Omdat de toren de symbolische voorganger is van het verlangen van de mens om hoge gebouwen te maken, is de hoogte van de toren een significant onderdeel van de mythe.


[bewerk] Geschiedenis van de toren
De trapvormige toren werd in 689 v.Chr. verwoest, daarna herbouwd en voltooid (door Nebukadnessar II). De Perzen van Xerxes sloopten de toren opnieuw, in 478 v.Chr.

(5 votes)
YhwhPlaque.jpg
Psalm 82 A psalm of Asaph - YHWH - El Olam - El Elohim474 viewsPsalm 82
A psalm of Asaph.

1God presides in the great assembly;
he gives judgment among the ?gods?:

2?How long will you defend the unjust
and show partiality to the wicked?
3Defend the cause of the weak and fatherless;
maintain the rights of the poor
and oppressed.
4Rescue the weak and needy;
deliver them from the hand of the wicked.

5?They know nothing, they
understand nothing.
They walk about in darkness;
all the foundations of the earth
are shaken.

6?I said, ?You are ?gods?;
you are all sons of the Most High.?
7But you will die like mere men;
you will fall like every other ruler.?

8Rise up, O God, judge the earth,
for all the nations are your inheritance.

(5 votes)
20080620_1600_mdi_igr.JPG
SOHO Real Time Photo - MDI Continuum - 2008/06/20 ; 16.00 (Original Photo) Sunspot on the Sun441 viewswww.nascom.nasa.gov/data/realtime/mpeg/

MDI Continuum 512x512 [1.4M] watch mpeg video

sohowww.nascom.nasa.gov/data/realtime-images.html

UFO Moon Eclips: www.youtube.com/watch?v=OZb5B7tbnm4&feature=related

(5 votes)
2008-06-20-1600u.JPG
Sunspot 410 viewswww.nascom.nasa.gov/data/realtime/mpeg/

MDI Continuum 512x512 [1.4M] watch mpeg video

Sunspots on the Sun in July: 2008/07/18 09:36 to 2008/07/19.

(5 votes)
groteKeeten1kleinecirkel.JPG
Marc van Druten - Groote Keeten, Noord Holland, 26-07-2002493 views
(5 votes)
groteKeeten1.mariadistel.JPG
Groote Keeten, Noord Holland, 26-07-2002508 viewsvoor meer info zie: www.dcca.nl/2002/grootekeeten/gk1-nl.htm
Rapport van Robert Boerman
Op zondag 21 juli kregen wij een melding van een graancirkel in tarwe nabij Groote Keeten. De eigenaar van het veld gaf de melding door aan de Stichting PTAH en was zelf ook wel geinteresseerd in het graancirkelfenomeen.


Ook vonden we heel veel graanstengels waarvan de aren niet volgroeit waren. Deze aren rustten op de bovenste groeiknoop (= verdikking in de stengel) terwijl bij een normaal ontwikkelde stengel de aar zich ongeveer 25 a 30 centimeter bonden de bovenste groeiknoop bevind. Deze afwijking is voor het eerst waargenomen in een graancirkel in Whitefish, Montana, USA in 1999. In 2000 zijn door de Amerikaanse journalist Linda Moulton Howe ook dergelijke afwijkingen gevonden in een formatie in Avebury, Whiltshire, Engeland. Buiten deze afwijkingen zijn er ook een aantal 'blown nodes' (= geexplodeerde groeiknopen) gevonden.UPDATE 02-08-2002:

Van Paul Anderson ontvingen we het bericht dat dergelijke afwijkingen zoals we die in Groote Keeten hebben gevonden, ook al eens in Canada gevonden waren. Dat was in Moosomin, Saskatchewan 2000.

(5 votes)
groteKeeten2anomalies.JPG
Groote Keeten, Noord Holland, 26-07-2002468 views
(5 votes)
Twain_in_Tesla_s_Labx.jpg
Mark Twain in Tesla's lab495 viewsQuote of Nicola Tesla of Mark Twain:
On Mark Twain: I had hardly completed my course at the Real Gymnasium when I was prostrated with a dangerous illness or rather, a score of them, and my condition became so desperate that I was given up by physicians. During this period I was permitted to read constantly, obtaining books from the Public Library which had been neglected and entrusted to me for classification of the works and preparation of the catalogues. One day I was handed a few volumes of new literature unlike anything I had ever read before and so captivating as to make me utterly forget my hopeless state. They were the earlier works of Mark Twain and to them might have been due the miraculous recovery which followed. Twenty-five years later, when I met Mr. Clemens and we formed a friendship between us, I told him of the experience and was amazed to see that great man of laughter burst into tears. (Nikola Tesla, "My Inventions: the autobiography of Nikola Tesla", Hart Bros., 1982. Originally appeared in the Electrical experimenter magazine in 1919.)


(5 votes)
tesla2.jpg
Nicola Tesla (1856-1943)609 viewsA significant part of Tesla lives in his achievement, which is huge ? almost impossible to calculate ? a part of our life and a part of our civilization, our everyday life, our current effort?"(5 votes)
otis_carr_sm.jpg
Otis T. Carr473 viewswww.projectcamelot.net/ralph_ring.html

(5 votes)
ralphringtitle_sm.jpg
Otis T. Carr, Ralph Ring and Project Camelot526 viewswww.projectcamelot.net/ralph_ring.html

"You must always work with Mother Nature. Force is never necessary. The laws of the physical universe are really very simple." Ralph Ring, interviewed by Kerry Cassidy, August 2006

(5 votes)
Dscn4138.jpg
Send to Marc van Druten - www.Ufodewaarheid.com in 2006 by Scott Stevens 504 viewsThe Secret Shift: www.scottstevens.podshow.com/

weatherwars.info/?page_id=24

This guy was at the bottom of an picture frame, so I just barely caught it while taking the picture. There is a technology afoot that is not in the domain of the public. What are they doing with this flight capability that necessitates the constant secrecy about it? If it were being used for the good of the public it would be in the public domain. It seems clear to me that our elected representatives are completely powerless to expose this quantum leap in traveling technologies; so I ask what good are they?
(5 votes)
ufo...JPG
ufo in ancient times...576 viewswww.youtube.com/watch?v=p-4H41KIhKc
(5 votes)
enki-volks.jpg
Enki in the tale of Adam and Eve in the Garden of Eden, some 300.000 years ago: Zeus and Olympia - By Giulio Romano, Student of Raphael (1499-1546)567 viewsWas Yahweh, then , Enki in a biblical-Hebrew garb? Were it so simple ... If we examine closely the tale of Adam and Eve in the Garden of Eden, we will find that while it is the Nahash--Enki's serpent guise as knower of biological secrets--who triggers the acquisition by Adam and Eve of the sexual "knowing" that enables them to have offspring, he is not Yahweh but an antagonist of Yahweh (as Enki was of Enlil).
page 350 of "Divine Encounters" by Zecharia Sitchin

? Z. Sitchin
Reprinted with permission.

http://www.aiwaz.net/from-breast-to-beard-story-of-renaissance/a63

(5 votes)
vedas2.JPG
Ancient Hindu Vimana text483 viewsSee: www.hinduwisdom.info/Vimanas.htm#v%20i%20m%20a%20n%20a%20s
(5 votes)
WestwegoLAtriangle2005March04.jpg
March 4, 2005 - Westwego LA, Flying Triangle - tr-3b490 viewsMUFON-LA_TR-3B Antigravity Physics Explained, by John Kooiman: www.mufonla.com/tr3b.htm

Mr. Fouche describes the TR-3B's propulsion system as follows:
"A circular, plasma filled accelerator ring called the Magnetic Field
Disrupter, surrounds the rotatable crew compartment and is far ahead
of any imaginable technology... The plasma, mercury based, is
pressurized at 250,000 atmospheres at a temperature of 150 degrees
Kelvin, and accelerated to 50,000 rpm to create a super-conductive
plasma with the resulting gravity disruption.

The MFD generates a magnetic vortex field, which disrupts or
neutralizes the effects of gravity on mass within proximity, by 89
percent...

(5 votes)
SR-75AMoonrace.jpg
Sr-75a, Moonrace455 views
(5 votes)
Ishtar.jpg
Inanna - Ishtar495 viewsMufon LA nov. 2006- Lecture Jason Martell and the Search for Planet X or Nibiru according the research of Zecharia Sitchin: www.youtube.com/watch?v=hIGrX3xDT4g&mode=related&search= (9:00)
(5 votes)
2CA11HR5Y.jpg
Interview Edgar Fouche: Area 51, Aurora, TR-3B Astra and UFO Alien Technology498 viewswww.youtube.com/watch?v=W8ee1WzukBk&mode=related&search= (3:54)
(5 votes)
2tr-3bmexicainfraredMarch2004SouthCampechestate3;12.jpg
March 2004; southern Campeche - Mexico tr-3b astra's, the third modern Vimana; goto 2:36621 viewsMost probably all tr-3b astra's, from 2min36seconds to 2:39 a Rotating AirVehicle appears, same model as in the Arunachala UFO in album 61, see yourself the Mexican Airforce UFO Infrared Footage: www.youtube.com/watch?v=yzweYxaS5yo (3:12)
(5 votes)
USAF-B2spirit.JPG
USAF B2 spirit refueled by a KC-135 Stratofighter.591 viewsSee also: www.en.wikipedia.org/wiki/KC-135_Stratotanker
(5 votes)
130_stealth_fighterF-117ANightHawk~0.jpg
Stealth fighter493 viewsStealth bomber from shastra
A glass-like material based on technology found in an ancient Sanskrit text that could ultimately be used in a stealth bomber (the material cannot be detected by radar) has been developed by a research scholar of Benaras Hindu University.

Prof M A Lakshmithathachar, Director of the Academy of Sanskrit Research in Melkote, near Mandya, told Deccan Herald that tests conducted with the material showed radars could not detect it. ?The unique material cannot be traced by radar and so a plane coated with it cannot be detected using radar,? he said.

The academy had been commissioned by the Aeronautical Research Development Board, New Delhi, to take up a one-year study, ?Non-conventional approach to Aeronautics,? on the basis of an old text, Vaimanika Shastra, authored by Bharadwaj.

Though the period to which Bharadwaj belonged to is not very clear, Prof Lakshmithathachar noted, the manuscripts might be more 1,000 years old.

The project aims at deciphering the Bharadwaj?s concepts in aviation.

However, Prof Lakshmithathachar was quick to add that a collaborative effort from scholars of Sanskrit, physics, mathematics and aeronautics is needed to understand Bharadwaj?s shastra.

The country?s interest in aviation can be traced back over 2,000 years to the mythological era and the epic Ramayana tells of a supersonic-type plane, the Pushpak Vimana, which could fly at the speed of thought.

(5 votes)
antigravity03_TR3B_small~0.jpg
TR-3B ASTRA Triangular Craft 550 viewsTr-3b Possibly Sighted Over Belgium? See: www.robotcat.users.btopenworld.com/tr3b.htm

The TR-3B: www.nl.youtube.com/watch?v=gOa87kayqCk&NR=1 (2:30)

Obama to Disclose X-Files on Anti-Gravity Technology? Write now: http://www.youtube.com/watch?gl=NL&v=EjAVCYNdPi4

(5 votes)
guadalupedebasilica1small~0.jpg
Guadelupe de basilica510 views
(5 votes)
milkhill.jpg
Milkhill , Wiltshire - 1991 ; Message near Alton Barnes: Talk to us..524 viewsOud Herbreeuwse Graancirkel inscriptie:
[Sewet Cham Anasim Gadasim],
EA-Enki (vlnr volgens Michael Green C.C.C.S.)
Oppono Astos,
Occului Nunc
OII OCCULUI II NUNC IIO : All things can be perfected! To Perfect the Imperfect is the essence of Alchemy.

(5 votes)
barcelona1999.jpg
1999- Barcelona, Spain433 views
(4 votes)
LO-USAJuly2002-2~0.jpg
LO - July 2nd, 2002425 views
(4 votes)
HAUNEBU3lmage.jpg
Haunebu 3505 views
(4 votes)
beyond7billionmiles.JPG
Nibiru discovered in 1983, December 30 by IRAS482 viewsOne of the many proofs: "Unexplained deviantions in the orbits of Uranus and Neptune point to a large outer solar system body 4 to 8 Earth masses on a highly tilted orbit, beyond 7 billion miles from the Sun".
(4 votes)
soviet1958dec22russia.jpg
1958, December 22 - Russia508 views
(3 votes)
imagesff.jpg
Founding Fathers and the Indians395 viewswww.republicoflakotah.com/
(3 votes)
megiddo%20fish.jpg
Two Fishes, zodiacal Sign of Pisces, Mosaic Found November 2005 at Mount Megiddo534 viewsSee: Postscript at page 307, The End of Days, Armageddon and Prophecies of the Return by Zecharia Sitchin.
www.sitchin.com

(3 votes)
Sverdlovskymarch1969ufocrashed.JPG
March 1969 - Sverdlovsky - UFO disc crashed400 views
(3 votes)
PuertoRicoTriangle.jpg
Puerto Rico - Triangle456 views
(3 votes)
arunachalaufo1~0.JPG
Arunachala UFO Tiruvannamalai, South India504 viewsInteresting from India: UFOs over Karnal India at July 8th, 2007: www.youtube.com/watch?v=QsyTJv-g-hw (5:30)
(3 votes)
ramanaarunachala.jpg
Ramana Maharshi 496 views"UFO Arunachala, TR-3B video or not anymore anylonger; enter the cave of the heart, you'll find everything you have ever needed. Everything that exist in the Universe, and more, is in the cave of the heart." So the Knowers of the Truth make it very clear that unless you look within, all else is in vain."
(3 votes)
book2-1.jpg
UFO DVDs, UFO Magazines, UFO Books and much more..468 viewswww.theUFOstore.com/
(2 votes)
16januari1958TrinidadeIslandBrasilNavy.jpg
16 Januari 1958 - Trinidad, Brasil Navy429 viewsPilot of helicopters wished to stress fact that object was of a saucer like nature, was stationary at 2000 ft. And would be glad to be called upon to verify any statements and act as witness.
?Emergency Report from Maxwell Air Force Base on air space violation by UFO, 1954.

It was silvery in color, had a bun-shaped top, a flange like two saucers in the middle and a bun underneath, and could not have been far off because it overlapped my windscreen!
?RAF fighter pilot, 1954.

Maximum security exists concerning the subject of UFOs.
?CIA Director Allen Dulles, 1955.

I have discussed this matter with the affected agencies of the government, and they are of the opinion that it is not wise to publicize this matter at this time.
?Senator Richard Russell, head of Senate Armed Services Committee, regarding his sighting of a UFO during a 1955 trip to the Soviet Union.

What bothers me is what's happening to our aircraft.
?Anonymous Air Force officer, 1955.

Reliable reports indicate there are objects coming into our atmosphere at very high speeds and controlled by thinking intelligences.
?Navy Admiral Delmar Fahrney, public statement, 1957.

The Air Defense Command in Baton Rouge was on the phone, waiting for our report, when we landed there.
?Commercial pilot following a UFO sighting, 1957.


(2 votes)
bellomonte.jpg
426 views
(2 votes)
texas012105Kaufman.jpg
01/21/05, Texas - Kaufman454 views
(2 votes)
feb1-2004Malta-Bahrija.jpg
1 februari 2004 - Malta, Bahjrija453 views
(2 votes)
antartica2003.jpg
Antarctica - 2003462 views
(2 votes)
ramanayoganananda.jpg
Ramana Maharshi and Paramahansa Yogananda425 viewsWebsite Ramana Maharshi Ashram: www.ramana-maharshi.org

Video Yogananda and how to dwell in Super Divine Bliss Consciousness, a Science that was brought by the Aryans, thus the Sumerian-Anunnakies from the North of Iran to India in 1500 BC, the land of the goddess Ishtar/Inanna (since 2900 BC goddess of cultus of the Indus Valley): www.youtube.com/watch?knowledgeoftheAncients

(2 votes)
UFOTraingleimages.jpg
Image: Triangle, and STAR WARS Project 2012457 viewsASTRA TR3B EN ANGLETERRE, Somerset 7/4/1998, analysed by LUCASFILM Ltd, San Rafael CA -USA: http://www.youtube.com/watch?v=xIOxV1jaikk
(2 votes)
LockheedsX-22Adics.jpg
Lockheeds X-22A flying Discs..435 views
(2 votes)
ufos7.JPG
Ufo on Mars , Phobos II - 1989428 views
(2 votes)
UfosMarskpaper.JPG
403 views
(2 votes)
PyramidesMars.JPG
Pyramides op Mars399 views
(2 votes)
enki-I.jpg
Enki421 viewsEa's epithet-title after the division of duties and powers between him and his half brother and rival Enlil; father of Marduk by his spouse Damkina; failed to have a son by his half-sister Ninmah, but fathered five other sons by concubines and also children (Dusk-Aurora and Dawn) by Earthling females. See 'Lost Book of Enki'.
(2 votes)
lenticular3.jpg
419 views
(2 votes)
hoe werkt onze website.JPG
866 viewsAllereerst hartelijk welkom op onze website. Nu volgt een korte uitleg over hoe onze website werkt:

Wilt u de diashow zien? Dan ziet u onderaan de homepage laatste toevoegingen staan. Als u op een van deze foto's klikt, wordt de foto iets uitvergroot. Boven de foto ziet u verschillende mogelijkheden waaronder ook het icoontje "start diashow".

Klik op de plaatjes om de Albums in te gaan.

Veel kijkplezier en wijsheid op de verkenningstocht door UfoDeWaarheid.com.

(17 votes)
iWright-Patterson AFBOhio.jpg
Photo: the Wright Brothers1303 viewsaan
[email protected]
datum 1 mrt. 2008 06:51
onderwerp Wanted to share my account of a Christmas Eve sighting
ondertekend door yahoo.com
Hello, My name is Jim M. I live in Cincinnati Ohio. I am a Air Force Vet and back in 1997 or 1998 on Christmas Eve I cant remember if it was 98 or 97!, My ex wife (wife then) and I were driving over to her families to drop gifts off. we turned down Montgomery road heading North. it was very dark out, but looking in the sky we saw three lights in a triangle form on something that was moving slow in the night sky. (I wish i had a flashlight or the moon was full and visible). anyway we pulled over and got out to look in the sky.. this dark triangle object you could not hear any noise and it was like floating maybe 800 feet in the sky and you could see lights on each triangle edge, and no heat exhaust.. We looked North and another one was following it maybe 1 mile or so behind. all of a sudden the craft stops in mid air above us!!! no noise just floating.. I had left my car lights on and all of a sudden it started moving again South and i looked and saw the 2nd craft, thinking it spotted us and let the craft above us know. I knowing where Wright Patterson AFB was located, to me these craft were coming from there.. just a gut feeling on a Christmas Eve night!! I wanted to share this as i didn't get to hear you on coast to coast am, but thought I would share this information. I took a quick glance at the pictures on your site.. maybe whet we saw was one of those craft secretly made to fly to space.. Do any of the craft pictures you have not make any noise in flight? I was just curious if that explains anything we saw that night..

God Bless and keep up the pressure till the Govt. secrets are found out..
Jim M. in Cincinnati

(14 votes)
UFOPiramidCamcom.jpg
Ufo's, Silver Orbs near the tip of Khafre Piramid on March 23, 2006 at 14:34:04822 viewswww.pyramidcam.com/strange/strange.html
(14 votes)
ufomagban.JPG
Websites of Nancy Hayfield Birnes and William J. Birnes831 viewsUFO's: http://www.ufomag.com

-http://www.filamentbookclub.com
-www.contrailsmagazine.com
-www.shadowlawnpress.com
-www.thecarbonpapers.com

(13 votes)
LockheedM-X33AVentureStar.jpg
Lockheed Martin X33A Venture511 views
(9 votes)
WebsiteSitchin.jpg
Website of Zecharia Sitchin649 viewswww.sitchin.com
(9 votes)
180px-Tetragrammaton_at_5th_Chapel_of_the_Palace_of_Versailles_France.jpg
YHWH - Tetragrammaton at 5th Chapel of the Palace of Versailles in France610 viewsNimrod: www.en.wikipedia.org/wiki/Nimrod_(king)

Nimrod figures in some very early versions of the history of Freemasonry, where he was said to have been one of the fraternity's founders. According to the Encyclopedia of Freemasonry: The legend of the Craft in the Old Constitutions refers to Nimrod as one of the founders of Masonry. Thus in the York MS., No. 1, we read: "At ye making of ye toure of Babell there was a Masonrie first much esteemed of, and the King of Babilon yt called Nimrod was a Mason himself and loved well Masons." However, he does not figure in the current rituals.
http://www.sacred-texts.com/mas/bui/bui08.htm
the compiler tells us that during their sojourn in Egypt the Hebrews learned the art and secrets of Masonry, which they took with them to the promised land. Long years are rapidly sketched, and we come to the days of David, who is said to have loved Masons well, and to have given them "wages nearly as they are now." There is but a meager reference to the building of the Temple of Solomon, to which is added: "In other chronicles and old books of Masonry, it is said that Solomon confirmed the charges that David had given to Masons; and that Solomon taught them their usages differing but slightly from the customs now in use." While allusion is made to the master-artist of the temple, his name is not mentioned, except in disguise. Not one of the Old Charges of the order ever makes use of his name, but always employs some device whereby to conceal it.

(7 votes)
Gold17.jpg
512 views'The silver is mine and the gold is mine,' declares the Lord Almighty. HAGGAI 2:8

www.en.wikipedia.org/wiki/The_Protocols_of_the_Elders_of_Zion:

The 24 Protocols are posited as instructions to a new Elder, outlining how the group will control the world. The Elders want to trick all "gentile nations", whom they call "goyim", into doing their will. Their preferred methods include:

Protocol Theme
1 Alcoholism, Annihilation of the privileges of the non-Jewish aristocracy, among other topics.
2, 9, 12 The propagation of ideas, such as Darwinism, Marxism, Nietzsche-ism, Liberalism, Socialism, Communism, Anarchism, and Utopianism, with the task of undermining established forms of order.
4 Materialism
5 World government
7 World wars
10 Staging catastrophes against one's own people, then claiming a moral high ground for leverage (False flag)
11 Universal suffrage
11, 12, 17 Curtailment of civil liberties with the excuse of defeating the enemies of peace
13 Creating the impression of the existence of freedom of press, freedom of speech, human rights and democracy, all of which are subsequently undermined and become mere illusions or deceptive smokescreens behind which actual oppression lies
14 Distractions
14, 17 Pornographic literature
16 The destruction of Christianity, Islam and other religions and cultures, followed by a transitional stage of atheism, followed finally by the hegemony of Judaism
20 Brainwashing
21 Economic depressions
22 Undermining financial systems by foreign loans, creating national bankruptcy, destroying money markets and replacing them with government credit institutions
23 Justification of previous acts of evil and expectation of a great new society
24 Reduction of the manufacture of articles of luxury, destruction of large manufacturers, prohibition of alcohol and hashish, unleashing forces of violence under the mask of principles of freedom, only to have the 'King of the Jews' demolish those very forces to make him appear a saviour
25 Training of the king, direct heirs, irreproachability of exterior morality of the King of the Jews

Control of the media and finance would replace the traditional sources of social order with one based on mass manipulation and state engineered propaganda, where powerful elites and institutions conspire to conceal unpalatable truths from the masses. In these respects, the Protocols draws on long-standing criticisms of modernity, radicalism and capitalism, but presents them as part of an orchestrated plot, rather than as a product of impersonal historical processes.

The text assumes that the reader already believes that the Freemasons are a secret society with a hidden political agenda, and the Protocols purports to demonstrate that this hidden agenda is itself controlled or guided by the 'Elders', a sort of conspiracy theory within a conspiracy theory. In the Protocols, Freemasons and "liberal thinkers" are shown to be mere tools that the Elders will eventually replace with a Jewish theocracy. The Protocols describes a forthcoming "kingdom" and goes into great lengths about how it will be run. Yet even in this kingdom the Elders will avoid direct political control, preferring to assert themselves via usury and manipulation of money. Even the "King of the Jews" himself will be nothing more than a figurehead.


(7 votes)
endgame~0.jpg
568 viewswww.endgamethemovie.com

1994 Nellis AFB Super Secret Shapeshifting UFO Sighting: www.youtube.com/watch?v=Ldm7Px3HELA&feature=related

(7 votes)
giants.jpg
Giants, Nephilim, Anunnakies & the Recessive Gene for longevity546 viewswww.stevequayle.com/index1.html
(7 votes)
study_cards.JPG
Playing Cards of the Sumerian Anunnakies490 viewswww.wingeddisk.com
(7 votes)
mufonbanner.jpg
585 viewsSee: www.mufonla.com
(7 votes)
ramanaenkoe.jpg
Ramana Maharshi526 viewsAbout Faith and Miracles: www.youtube.com/watch?v=LY-9xYHs0js

-this video is Removed by YouTube.com, so don't worry, I'll put Dr. Quantums Flatland link here instead:
www.youtube.com/watch?v=BWyTxCsIXE4 (5:10)

Hindu Wisdom: www.hinduwisdom.info/Vimanas.htm

(7 votes)
milkhillAug13-2001.jpg
Milkhill , Wiltshire - 13 Aug. 2001571 views
(7 votes)
Tanzania27.000BCUFOs.jpg
UFOs, 27.000 BC - Tanzania627 viewsAncient Flying Machines: www.world-mysteries.com/sar_7.htm

SOURCE: John Burrows

Sanskrit texts are filled with references to gods who fought battles in the sky using Vimanas equipped with weapons as deadly as any we can deploy in these more enlightened times. For example, there is a passage in the Ramayana which reads:

"The Puspaka car that resembles the Sun and belongs to my brother was brought by the powerful Ravan; that aerial and excellent car going everywhere at will .... that car resembling a bright cloud in the sky."

".. and the King [Rama] got in, and the excellent car at the command of the Raghira, rose up into the higher atmosphere."

In the Mahabharatra, an ancient Indian poem of enormous length, we learn that an individual named Asura Maya had a Vimana measuring twelve cubits in circumference, with four strong wheels. The poem is a veritable gold mine of information relating to conflicts between gods who settled their differences apparently using weapons as lethal as the ones we are capable of deploying. Apart from 'blazing missiles', the poem records the use of other deadly weapons. 'Indra's Dart' operated via a circular 'reflector'. When switched on, it produced a 'shaft of light' which, when focused on any target, immediately 'consumed it with its power'. In one particular exchange, the hero, Krishna, is pursuing his enemy, Salva, in the sky, when Salva's Vimana, the Saubha is made invisible in some way. Undeterred, Krishna immediately fires off a special weapon: 'I quickly laid on an arrow, which killed by seeking out sound'. Many other terrible weapons are described, quite matter of factly, in the Mahabharata, but the most fearsome of all is the one used against the Vrishis. The narrative records:

"Gurkha flying in his swift and powerful Vimana hurled against the three cities of the Vrishis and Andhakas a single projectile charged with all the power of the Universe. An incandescent column of smoke and fire, as brilliant as ten thousands suns, rose in all its splendour. It was the unknown weapon, the Iron Thunderbolt, a gigantic messaenger of death which reduced to ashes the entire race of the Vrishnis and Andhakas."

It is important to note, that these kinds of records are not isolated. They can be cross-correlated with similiar reports in other ancient civilizations. The after-affects of this Iron Thunderbolt have an ominously recognizable ring. Apparently, those killed by it were so burnt that their corpses were unidentifiable. The survivors fared little etter, as it caused their hair and nails to fall out.

Perhaps the most disturbing and challenging, information about these allegedly mythical Vimanas in the ancient records is that there are some matter-of-fact records, describing how to build one. In their way, the instructions are quite precise.

In the Sanskrit Samarangana Sutradhara, it is written:

"Strong and durable must the body of the Vimana be made, like a great flying bird of light material. Inside one must put the mercury engine with its iron heating apparatus underneath. By means of the power latent in the mecrcury which sets the driving whirlwind in motion, a man sitting inside may travel a great distance in the sky. The movements of the Vimana are such that it can vertically ascend, vertically descend, move slanting forwards and backwards. With the help of the machines human beings can fly in the air and heavenly beings can come down to earth."

The Hakatha (Laws of the Babylonians) states quite unambiguously: "The privilege of operating a flying machine is great. The knowledge of flight is among the most ancient of our inheritances. A gift from 'those from upon high'. We received it from them as a means of saving many lives."

More fantastic still is the information given in the ancient Chaldean work, The Sifrala, which contains over one hundred pages of technical details on building a flying machine. It contains words which translate as graphite rod, copper coils, crystal indicator, vibrating spheres, stable angles, etc.


-- ------------------------------------------------------------------------------

Flying high
Hundred years after Orville Wright?s first flight, K R N SWAMY remembers Shivkur Bapuji Talpade, the Indian who flew an unmanned aircraft, eight years before Wright.


Orville Wright demonstrated on December 17th 1903 that it was possible for a ?manned heavier than air machine to fly?. But, in 1895, eight years earlier, the Sanskrit scholar Shivkar Bapuji Talpade had designed a basic aircraft called Marutsakthi (meaning Power of Air) based on Vedic technology and had it take off unmanned before a large audience in the Chowpathy beach of Bombay. The importance of the Wright brothers lies in the fact, that it was a manned flight for a distance of 120 feet and Orville Wright became the first man to fly. But Talpade?s unmanned aircraft flew to a height of 1500 feet before crashing down and the historian Evan Koshtka, has described Talpade as the ?first creator of an aircraft?.

As the world observes the one hundredth anniversary of the first manned flight, it is interesting to consider the saga of India?s 19th century first aircraft inventor for his design was entirely based on the rich treasury of India?s Vedas. Shivkar Bapuji Talpade was born in 1864 in the locality of Chirabazar at Dukkarwadi in Bombay.

He was a scholar of Sanskrit and from his young age was attracted by the Vaimanika Sastra (Aeronautical Science) expounded by the great Indian sage Maharishi Bhardwaja. One western scholar of Indology Stephen-Knapp has put in simple words or rather has tried to explain what Talpade did and succeeded!

According to Knapp, the Vaimanika Shastra describes in detail, the construction of what is called, the mercury vortex engine the forerunner of the ion engines being made today by NASA. Knapp adds that additional information on the mercury engines can be found in the ancient Vedic text called Samaranga Sutradhara. This text also devotes 230 verses, to the use of these machines in peace and war. The Indologist William Clarendon, who has written down a detailed description of the mercury vortex engine in his translation of Samaranga Sutradhara quotes thus ?Inside the circular air frame, place the mercury-engine with its solar mercury boiler at the aircraft center. By means of the power latent in the heated mercury which sets the driving whirlwind in motion a man sitting inside may travel a great distance in a most marvellous manner. Four strong mercury containers must be built into the interior structure. When these have been heated by fire through solar or other sources the vimana (aircraft) develops thunder-power through the mercury.

NASA (National Aeronau-tical and Space Administra-tion) world?s richest/ most powerful scientific organisation is trying to create an ion engine that is a device that uses a stream of high velocity electrified particles instead of a blast of hot gases like in present day modern jet engines. Surprisingly according to the bi-monthly Ancient Skies published in USA, the aircraft engines being developed for future use by NASA by some strange coincidence also uses mercury bombardment units powered by Solar cells! Interestingly, the impulse is generated in seven stages. The mercury propellant is first vapourised fed into the thruster discharge chamber ionised converted into plasma by a combination with electrons broke down electrically and then accelerated through small openings in a screen to pass out of the engine at velocities between 1200 to 3000 kilometres per minute! But so far NASA has been able to produce an experimental basis only a one pound of thrust by its scientists a power derivation virtually useless. But 108 years ago Talpade was able to use his knowledge of Vaimanika Shastra to produce sufficient thrust to lift his aircraft 1500 feet into the air!

According to Indian scholar Acharya, ?Vaimanika Shastra deals about aeronautics including the design of aircraft the way they can be used for transportation and other applications in detail. The knowledge of aeronautics is described in Sanskrit in 100 sections, eight chapters, 500 principles and 3000 slokas including 32 techniques to fly an aircraft. In fact, depending on the classifications of eras or Yugas in modern Kaliyuga aircraft used are called Krithakavimana flown by the power of engines by absorbing solar energies!? It is feared that only portions of Bharadwaja?s masterpiece Vaimanika Shas-tra survive today.

The question that comes to one?s mind is, what happened to this wonderful encyclopaedia of aeronautical knowledge accumulated by the Indian savants of yore, and why was it not used? But in those days, such knowledge was the preserve of sages, who would not allow it to be misused, just like the knowledge of atomic bombs is being used by terrorists today!

According to scholar Ratnakar Mahajan who wrote a brochure on Talpade. ?Being a Sanskrit scholar interested in aeronautics, Talpade studied and consulted a number of Vedic treatises like Brihad Vaimanika Shastra of Maharishi Bharadwaja Vimanachandrika of Acharya Narayan Muni Viman yantra of Maharish Shownik Yantra Kalp by Maharishi Garg Muni Viman Bindu of Acharya Vachaspati and Vimana Gyanarka Prakashika of Maharishi Dhundiraj?. This gave him confidence that he can build an aircraft with mercury engines. One essential factor in the creation of these Vedic aircraft was the timing of the Suns Rays or Solar energy (as being now utilised by NASA) when they were most effective to activate the mercury ions of the engine. Happily for Talpade Maharaja Sayaji Rao Gaekwad of Baroda a great supporter of the Sciences in India, was willing to help him and Talpade went ahead with his aircraft construction with mercury engines. One day in 1895 (unfortunately the actual date is not mentioned in the Kesari newspaper of Pune which covered the event) before an curious scholarly audience headed by the famous Indian judge/ nationalist/ Mahadeva Govin-da Ranade and H H Sayaji Rao Gaekwad Talpade had the good fortune to see his un manned aircraft named as ?Marutsakthi? take off, fly to a height of 1500 feet and then fall down to earth.

But this success of an Indian scientist was not liked by the Imperial rulers. Warned by the British Government the Maharaja of Baroda stopped helping Talpade. It is said that the remains of the Marutsakthi were sold to ?foreign parties? by the relatives of Talpade in order to salvage whatever they can out of their loans to him. Talpade?s wife died at this critical juncture and he was not in a mental frame to continue with his researches. But his efforts to make known the greatness of Vedic Shastras was recognised by Indian scholars, who gave him the title of Vidya Prakash Pra-deep.

Talpade passed away in 1916 un-honoured, in his own country.

As the world rightly honours the Wright Brothers for their achievements, we should think of Talpade, who utilised the ancient knowledge of Sanskrit texts, to fly an aircraft, eight years before his foreign counterparts.

Copyright,1999 The Printers (Mysore) Private Ltd.
Source: http://www.deccanherald.com/deccanherald/dec16/snt2.asp

(7 votes)
BovenBaarn.jpg
Chemtrails boven Baarn 14 mei 2006617 views14 mei 2006 21.00u; Chemtrails boven Baarn-'t Gooi en heel Nederland...
Temperatuursdaling van 23gr. naar 5gr. Celsius zorgt voor een frisse avond en een weersschommeling..

Chemtrail Matrix, Wake up Call!: www.youtube.com/chemtrailmatrixwakeupcall

(7 votes)
logo_bp.jpg
Coast to Coast Live Radio Show with George Noory919 viewswww.coasttocoastam.com
(12 votes)
PayPal_mark_50x34.JPG
Fight Internet Censorship - Keep this Website on Air - Help and Support us by donating to www.UfoQuest4Truth.com Research Network Options! - Thank You!577 viewsAll small or large Donations are most welcome to Support this UFO Research Website for the Benefit of All Sentient Beings, CLICK on "DONEREN" at the bottom of this page!
Our PayPal address:

[email protected] Thank you for your contribution and support!

(6 votes)
130-tr3b.jpg
TR-3B ASTRA Triangular Craft 552 viewsTR-3B, mysterious "Black Manta"which is a triangular aircraft with fewer eyewitnesses than the Aurora.

www.geocities.com/Area51/Vault/9054/ufobelg.html

Why are not all planes by now built using this kind of QuantumTechnology? Doesn't make sense. Another power could somehow get hold of that Technology (for many tens of thousands of years), build a load of planes, then strike..and hold the world to ransom..

(6 votes)
RecentcollisionVEGA.jpg
"recent" collision near Wega...747 viewsDid a PlanetX or a Nibiru-like planet pass there also "recently"?
Vega, next to Draco, also known as Alpha Lyrae is 3 times the mass of our Sun, rises 56 min after sunset, 40 degrees North Lattitude in the constellation Lyra at only 25,3 light years away and [also] 500 million to 1 billion years young! IRAS 1983
Vega: "Phoenix", "the Falling Eagle", the Harp Star, in Akkadian: Tir-Anna, "Life of Heaven", Babylonian: Dilgan, "the Messenger of Light", in Sanskrit: Abhijit, "Victorious", in Assyrian Dayan, "Judge of Heaven" as having the highest seat therein, Lyre or Harp, in Arabic Vega is known as "Stone Eagle", in Chinese "She-niu", the Weaver. Christians saw Lyra as King Davids harp. In Holland's translation of Pliny it is the Harp star.
So already in Sumerian and Babylonian times Vega was well known!
In about 14.000 AD Vega will become Earth's North Star owing to the precession of the equinoxes.
Polaris is now our Pole Star, "the still point in the turning world".
The dust disk [asteroidbelt-about 3 times further away than our belt, for its Sun has also 3 times the mass of our Sun] at 60 to 90 AU recently detected and created by a large and relatively "recent" collision that have involved objects [at least] as big as the planet Pluto:
"Sattelites or moons of a larger planetX?"

More information is following...

(10 votes)
undergrounboringmachine.jpg
Underground Boring Machine469 views
(5 votes)
stpetersburg1.jpg
TR-3B Astra452 viewsWat zijn de Vliegende Driehoeken? www.ufowijzer.nl/tekstpagina/VliegendeDriehoeken.html
(5 votes)
imagediscs.jpg
image: discs491 views
(5 votes)
Scout1.jpg
G.A.F. International/Adamsky Foundation. P.O. Box 1722 - Vista, CA 92085 - USA666 viewswww.gafintl-adamski.com

*permission granted by G.A.F. Intl on October 14th 2007 to Marc van Druten - website-owner of Ufodewaarheid.com.

(9 votes)
_BEL8244%20A380%20F-WWOW%20Airbus%20right%20front%20landing%20m.jpg
Airbus A380, prototype F-WWOW at monday 19th March-2007 in LA photographed by Brian Lockett503 viewsGoleta Air & Space Museum, see: www.air-and-space.com
(9 votes)
ufostore1~0.jpg
the UFOstore.com: UFO Videos, DVDs, Books, Gifts, and more..604 viewsSee: http://theUFOstore.com
(9 votes)
shop.jpeg
Shop at the UFOstore.com490 viewshttp://theUFOstore.com
(9 votes)
Gooi-Baarn.jpg
14 mei 2006 Baarn643 views
(9 votes)
logo.jpeg
Frontier Science Foundation868 viewshttp://www.fsf.nl/
(13 votes)
antigravity04_X33ALockheedMartin.jpg
Antigravity; Lockheed-Martin's X 33A3151 viewsColonel Donald Ware, USAF (ret.) told me that he had recently learned from a three-star General that the VentureStar X-33 has an electrogravitics (antigravity) system on board (6). This virtually assures that the unacknowledged military antigravity version, the X-33 A, must surely also have electrogravitics on board. It is possible that what I have called the X-33A is the Aurora craft which Dr. Wolf described...

Chemtrails Baarn - the Netherlands, June 2nd, 2009: http://www.youtube.com/watch?v=n5BQHe2ak4o

The International Space Station (ISS) March 17th, 2009 - Baarn, The Netherlands: http://www.youtube.com/watch?v=yVC3ERtZxSk

CHEMTRAILS! BAARN - SOEST - AMERSFOORT, NEDERLAND - 22 APRIL 2009: http://www.youtube.com/watch?v=pCjtu-wC1og

IN THE END OF DAYS - THE EXCELLENT DRUM OF GOLDEN LIGHT WILL SHINE! http://www.youtube.com/watch?v=7g_2M_J2d0c

(21 votes)
ezekiel.jpg
Ezekiel 38-39, Armageddon and the Prophecies of the Return 475 viewsEzekiel 38-39: When and (from) where is Ezekiel's Battle? www.youtube.com/watch?v=G4i9ZiEz4R4&NR=1

Ezekiel 38: 2"Son of man, set your face against Gog, of the land of Magog, the chief prince of Meshech and Tubal...

From where the ancient Ariers of the Kaukasus (now Georgie-Ancient Persia) who brought the Vedas to India and also went to Anatolie..

Jafeth (de zoon van Noach) van hem wordt gezegt dat hij de stamvader is van de Indo-Europese stammen; onderandere door Flavius Josephus. Hij had een aantal zonen.

Gomer, Magog, Tiras, Javan, Mesech, Tubal, en Madai.
Tubal
Wiens nageslacht richting het huidige Rusland getrokken zou zijn, voor het eerst genoemd door Tiglath-Pileser I, Koning van Assyri?, 1100 v. Chr.; hij noemt hen de 'Tabali', ook wordt Tubal genoemd door Salmaneser III en Tiglath-Pileser III. Salmaneser III komt ook in de Bijbel voor, als koning van Assyri? die de de inwoners van het koninkrijk Juda wegvoerder naar Babyloni?.. Flavius Josephus beschreef hen als de Thobelieten, die volgens hem in Iberi?, het huidige Georgi? leefden. Ze verleenden ze hun stamnaam zowel aan de rivier de Tobol als aan de befaamde stad ?Tobolsk?, die tegenwoordig nog steeds zo heten. Ook bestond er een Luwisch sprekend rijk in Zuid-Centraal Anatoli? wat gevormd werd na de val van Hethitische rijk. (Cham -> Kana?n -> Heth).

Mesech
Mesech, die ook richting Rusland getrokken zou zijn. De Assyri?rs noemden hen in ??n adem met de afstammelingen van Tubal, namelijk 'Tabal and Musku'. Herodotus schreef over de 'Tiberanoi en Moschoi', Tiglath-Pileser schreef in 1100 v.C. over de 'Muska-a-ia'. Hiervan zou de stad Moskou zijn naam danken, evenals de naam van Rusland tot 1700: Moskovi?.

(4 votes)
V-WH-Poster-a.jpg
We the People 2.0 406 viewswww.givemeliberty.org/rEVOLution

(4 votes)
bruegels.jpg
463 viewshttp://en.wikipedia.org/wiki/Tower_of_Babel
Tower of Babel
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
This article is about the Biblical story. For other uses, see Tower of Babel (disambiguation).

Engraving The Confusion of Tongues by Gustave Dor? (1865), who based his conception on the Minaret of Samarra[citation needed]The Tower of Babel (Hebrew: מגדל בבל‎ Migdal Bavel Arabic: برج بابل‎ Burj Babil) is a structure featured in chapter 11 of the Book of Genesis, an enormous tower intended as the crowning achievement of the city of Babilu, the Akkadian name for Babylon. According to the biblical account, Babel was a city that united humanity, all speaking a single language and migrating from the east; it was the home city of the great king Nimrod, and the first city to be built after the Great Flood. The people decided their city should have a tower so immense that it would have "its top in the heavens." (וְרֹאשׁוֹ בַשָּׁמַיִם). However, the Tower of Babel was not built for the worship and praise of God, but was dedicated to false man-made religion[citation needed], with a motive of making a 'celebrated name' for the builders[citation needed]. - Genesis 11:4. God seeing what the people were doing and sinning[citation needed] against him, confused their languages and scattered the people throughout the earth.

Babel is the Hebrew equivalent of Akkadian Babilu (Greek Babylon), a cosmopolitan city typified by a confusion of languages.[1] The Tower of Babel has often been associated with known structures, notably the Etemenanki, the ziggurat to Marduk, by Nabopolassar (610s BC). A Sumerian view of this story is preserved in Enmerkar and the Lord of Aratta.

(4 votes)
pyramidcamUFOMarch_30_2007.jpg
Great Pyramid Capstone UFO, March 30, 2007 510 viewswww.pyramidcam.com/strange/strange.html

(4 votes)
ufo_March_30_2007.jpg
Great Pyramid Capstone UFO, March 30, 2007450 views
(4 votes)
MercuryNASA_468x468.jpg
NASA - Mercury418 views
(4 votes)
26May2008.jpg
Mars - NASA378 viewsI have learned to use the word 'impossible' with the greatest caution.
Wernher von Braun (1912 - 1977)

(4 votes)
mayacalender2012.jpg
Maya Calender, 2012 - According The Long Count558 viewsEnd of Days, Armageddon, Messianic Times, Return of the gods, a New Heaven and a New Earth.....?
(4 votes)
nevada1978LasVegasCloudship.jpg
1978, Nevada - Las Vegas437 views
(4 votes)
aunachalaUFOaddedfootage18june07.jpg
Arunachala UFO490 views*from the later added YouTube footage of june 18, 2007.

...an enormous (rotating) STAR(ship) was passing to the North-East of the Peak of Arunachala seen as far as Madras by many..
Even on this footage you can see it's not a meteor seen as far as now Bombay? this time...

Goto (4:12) and see yourSelf: www.youtube.com/watch?v=wTMGl6WTvMU (5:51)

(4 votes)
1345 files on 9 page(s) 1