www.UfoQuest4Truth.com

UFO WAARNEMINGEN WEBSITE
Click to view full size image
DNA
*Nederlands artikel van Zecharia Sitchin's 'Adam genes' vertaald uit het engels naar het nederlands door DossierX: over het ontstaan van de mens 300.000 jaar geleden en DNA op aarde..
Zie: www.dossierx.nl/index.php/content/view/425/28/

**Verre Ster bevat bouwstenen voor Leven, 21 dec. 2005

SRON en de Sterrenwacht Leiden ontdekken ondermeer de gassen acetyleen en waterstof cyanide rond de Ster IRS 46 in het Sterrenbeeld Slangendrager, op 375 miljoen lichtjaar van de Aarde, m.b.v. de ruimtetelescoop Spitzer van de NASA. Beide elementen zijn essentieel voor Leven. De elementen komen b.v. ook voor op planeten in ons eigen zonnestelsel, op de kometen en in andere uithoeken van het heelal.
"Het opwindende is dat we dit waarnemen in een gebied waar zich mogelijk Aardse planeten kunnen vormen", aldus onderzoekleider F. Lahuis. IRS is een jonge Ster met een massa die vergelijkbaar is met onze zon. Het gas dat is gevonden draait ook nog eens rond in een schijf van stof en andere gassen op ongeveer DEZELFDE AFSTAND als de Aarde tot onze zon!
UfodeWaarheid.com verwondert zich of DAAR wederom 'Aarde-Gelijkende' planeten zijn gevonden, nu dus OOK op 375 miljoen lichtjaren afstand EN EEN PLANETX OFTEWEL EEN NIBIRU-GELIJKENDE PLANEET om daar een 'AARDE-Gelijkende' planeet te bevruchten met DNA, en een ASTEROIDENGORDEL te creeeren.
Het kan waarschijnlijk niet anders...de kosmogonie, het 'Scheppingsepos' of 'Enuma Elish' lijkt een kosmisch veel voorkomend verschijnsel te zijn, met ontelbare PlanetX en 'Aarde-Gelijkende' planeten die DNA en intelligent leven bevatten in de oneindige kosmos.***Telescoop fotografeert DNA-vormige nevel met een Dubbele Helix Structuur [17 maart 2006]
De Spitzer-telescoop van de NASA heeft een kosmische nevel gevonden die opvallend veel wegheeft van een DNA-streng, die zich uitstrekt over 80 lichtjaren in het Centrum van onze Melkweg!

Normaal gesproken zijn de nevels in de ruimte vormloze samenklonteringen van gassen en sterrenstof, maar in dit geval heeft de wolk een complexe structuur. Volgens astronomen is zoiets nog niet eerder waargenomen. In de nieuwste editie van het tijdschrift 'NATURE' wordt de nevel nauwkeurig beschreven. Het strekt zich uit over 80 lichtjaren in het CENTRUM van de MELKWEG! Een lichtjaar is 9460 miljard km [10 triljard kilometer]. De wolk ziet eruit als de 2 strengen die om elkaar heen draaien, en dat is precies hoe een DNA-molecuul er ook uitziet.

DUBBELE HELIX STRUCTUUR:
DNA vormt het basismateriaal in chromosomen, en heeft een molecuul dat eruit ziet als een wenteltrap, de zgn. Dubbele Helix-structuur. Hier wordt alle erfelijke informatie opgeslagen en doorgegeven. De 'strengen' in de ruimtenevel zijn volgens wetenschappers echter op een andere manier ontstaan. De astronomen vermoeden dat de dubbele-helix vorm is veroorzaakt door de gedraaide magnetische velden die zich in het centrum van het Melkwegstelsel bevinden. Die worden op hun beurt veroorzaakt door de zwarte gaten. Deze gaten zuigen alles op wat maar in hun pad komt, maar voordat iets naar binnen verdwijnt, draait het eerst om de rand van het gat heen. Dat heeft wellicht ook de gedraaide vorm van de nevel veroorzaakt. De Spitzer-telescoop heeft de vorm van de galactische nevel zo nauwkeurig vast weten te leggen, omdat de telescoop gebruik maakt van een infrarood techniek, waardoor objecten in de ruimte tot op grote afstand met een hoge resolutie kunnen worden weergegeven.Rate this file (current rating : 3.6 / 5 with 14 votes)
Rubbish
Poor
Fair
Good
Excellent
Great